nukenxmino siandien mane zalieji \'pareigunai\'

nukenxmino siandien mane zalieji ‘pareigunai’

nusove mane siandien tipo mieste 94 km/h… Vieta - ivaziavimas i Kauna prie muravos. Bl nezinau kaip tuos gyvius pavadiniti, nu tarkim sudvabaliai. Tai vo, vaziuju sau is karmelavos i kauna, kelias platus, horizonte nei zmoniu nei auto nesimato, greistis apie 100 km/h (keliais su skiriamaja juosta). Kokia 100-150 metru iki miesto ribos atleidziu akseleratoriu (tipo taupau benza Cha cha), miesto riba kertu x greiciu. Pavaziavus dar koki 100 metru, pamatau, kad uz posukio stovi sudvabalis su ciupaciupsu rankoje ir iskarto stabdau, nes tuo momentu greitis buvo kazkur tarp 70 ir 80km/h (nujauciau, kad jis manes laukia). Toliau viskas vyko kaip per iprastini dokumentu patikrinima, tik as palikau Baisu kai man parode barjero fena su uzfiksuotu 94 km/h greiciu. Aisku mano pasiaiskinimai, kad tokiu greiciu vaziuoti negalejau i dangu nenuejo, todel pagal palikta pinigu suma galiu teigti, kad si vakara mineti sudvabaliai pavakarieniavo neblogai (mano saskaita aisku). As bandziau isaiskinti pakankamai kulturingai minetiem gyviam, kad tokioje votoje matuoti greiti truputi neprotinga ir neetiska, bet jiems tas buvo ne motais.
Tai wo, viso to (ir taipogi gresmingai besiartinant rugsejo 1) pasekoje, man pasistojo keletas klausimeliu:

1. Kur Lietuvije nusipirkti antiradara, kuris butu veiksmmingas ir pries lazerinius matuoklius (kalba eina ne tik apie detektoriu)?
  2. Kas kiek laiko atliekama valstybine ultragarsinio greicio matuoklio patikra?
  3. Ir ar tiesa, kad ‘barjer’ greicio matuokliams kiekviena karta pries naudojant turi buti atliekama tam tikra patikros procedura (kazka cia buvau skates bangoje, bet tas mane nelabai itikino)?

p.s. saugokites sudvabaliu prie muravos sankryzos

Nu siaip sveikinu tave su tokiom naujienom. O apie antiradaryus netgi neseniai buvo bazaras. Taip kad gal neminesiu visiems zinomos proceduros Cha cha

Sveikinu

vakarais ten ju pastovi viecike man ir buvo 76km/h

Toje vietoje iskarto isvaziavus labai klaidinantis zenklas “70” su laiko lentele…labai lengva pasimauti nes toks greitis tik nakti!!!

shiek tiek apie pacius radarus:
http://www.press.lt/cgi-bin/Article_lz.asp?Tp=Pirmas%20puslapis&La
ng=L&ID=419603&Width=640&BgColor=ffffff&Format=0100

Vakare ten, kiek pamenu, yra zenklas "70"
Lazerinius antiradarus (nuo lazerniku) TARGET iveza /ir montuoja/ UAB Tercija bei UAB Siglita. Savikaina juju apie 1000Lt. Su idejimu ‘end juzeriui’ kaina bus ~1500Lt.

labai dekingas, butent kazko panasaus ir ieskojau. Atsispausdinau ir veziosiuosi masinoj garbingiausioj vietoj, kad panasioj situacijoj zinociau ko is musu sergetoju reikalauti Taip

del greicio tai as zinau, bet iki 70 dar buvo like apie 30 min., be to jie mane nusove tipo miesto ribose. O del antiradaru, tai dekingas, reiks pasidomet. Ivertinus musu baudas ir alkanu MPZ veiksmus, manau 1500 lt nera daug…

nuo rugsejo pirmos reikes apie antiradarus pamastytCha cha

roges ruosk vasara, ratus - ziema Cha cha
Rugsejo 1 apie tai galvoti jau gali buti per velu Labas

Nu,Vilniuj tu Barjer’u jau beveik nematyti,jau kai iseina pasaudyt tai su savo geriausiais zaisliukais ir tada jau ciesink neciesines vistiek Ignoruoju

Taigi tuo keliu vaziuojant is karmelavos daugiau 70 ir negalima varyt.
O su tais BARJER tai man irgi buvo uz muravos degalines savanoriu prospektu jau prie kalnieciu - tikrai atrode kad ant 60 vaziavau o tas matuoklis rode 76 - tai jauciu jie ten kazka pribure Apakęs

Gal kas zino kur gauti antiradara nebrangei,kad imtu situs senus radarus.Lenkijoje jis man padetu.Ten dar apie 80% seni radarai.

tai buvai didelis kenkejas?Cha cha parazitasCha cha nukenksminoCha cha

Tokiu antiradaru maciau Kauno "Altas".

Kiek jie kainuoja gal zinai?

deja tuo keliu vaziuojant greitis 70 tik nuo 21 val, o del barjeru pasiknaisiojes po google radau dar siek tiek info http://www.pdd-razbor.ru/problems/skorost/radar/barier.php
Taip, kad matuojant greiti esant dideliam automobiliu srautui paklaida gali buti labai didele (t.y. prietaisas gali parodyti beleka). Be to parodymams gali tureti didele itaka liuminscencines lempos, aukstos itampos laidai, automatines durys ir t.t.
Vien zo bent jau mane tai jie isdure, nes realiai greitis buvo apie 75 Nežinau