Nufilmuotas

Nufilmuotas

cia kai dar akys pilnos dziaugsmo buvo nufilmavau Cha chayoutube.com/watch?v=dzW4Gd7JYNc

Eikit geriau sito paziuret/paklausyt Šypsenayoutube.com/watch?v=5xoVpHN3Rbc

geltoni suportai Gerai Juokiasi

blizga Girtas

youtube.com/watch?v=vqNsN76zdoU Taip Gerai davai idek dar ka klausai

qrmis, grybai tebevelka? Juokiasi

bet tokia muzikike negeda klausyt, kai bahurai salimais? Cha cha

petruskevicius, tai kad klausau ne per jutube, sunku surast bus, is torentu prisisiunciu… o siaip poweris normalia muzika leidzia… niekaip prie zipo nepriprantu… nors mano draugas dj sake ****as tas poweris ir isvis sake geriausia muzika groja opus3 Cha cha

nu ble dailūs pasirodo šitie - niekada neatkreipdavau dėmesio… Drovusčia skaitos S’as kupe? Paplepėkim

na kai sakei, kad vietos gale daugiau nei a6, tai drysciau suabejoti po sio video Nekaltas

qrmis, o ka tu klausai kai baxurai salimais? Cha cha o siaip tas butent gabalas tai labai geras, o siaip dar turiu isirases gera gabaliuka, visada nutaika apsivercia 180laipsniu kampu: youtube.com/watch?v=tfF95PjAG4Qaisku daznai keistai nuziuri salimais stovintys, bet gabaliukas rimtas Cha cha

Rafinuotas, geros tapkes Gerai

poweris *****. zipas puse *pimp…*o. Opusas vez.

dar sitas daznai sukas kompakte:youtube.com/watch?v=T8xwH0Thq2g

youtube.com/watch?v=6rfC6onD7o4&feature=related

Rafi, jei realiai, tai man pkj ka klausai Šypsena siaip blevyzgoji, laisvu nuo skelbimu vartymo laiku Šypsenanors… reiktu paziuret, kas pas pati ikista i cd… gal koks vidis su basanovu ar dub fx…

qrmis mobilde.de vartai? kas nori mane itrint i pirikupciku versla, as ne godus, man uztektu 500euru nuo masinos, nors kiti po 2k e pasidaro Cha cha

Rafi, dabar pliuse sedejau… graudus vaizdas ant dienu… einu ir mobile patikrinsiu Šypsena500e cia daug, o 2ke isvis nesuprantami pinigai, jei nuo vienos masinos… (turiu galvoje, jei masina ne 20ke kainuoja).

15min.lt/naujiena/aktualu/pasaulis/isminuotojo-kosmaras-aut omobilis-sprogo-vos-prie-jo-priejus-57-158628?utm_source=autoplius_int &utm_medium=15min&utm_campaign=listinimas