Nufilmuotas
geltoni suportai
blizga
qrmis, grybai tebevelka?
bet tokia muzikike negeda klausyt, kai bahurai salimais?
petruskevicius, tai kad klausau ne per jutube, sunku surast bus, is torentu prisisiunciu… o siaip poweris normalia muzika leidzia… niekaip prie zipo nepriprantu… nors mano draugas dj sake ****as tas poweris ir isvis sake geriausia muzika groja opus3
nu ble dailūs pasirodo šitie - niekada neatkreipdavau dėmesio… čia skaitos S’as kupe?
na kai sakei, kad vietos gale daugiau nei a6, tai drysciau suabejoti po sio video
qrmis, o ka tu klausai kai baxurai salimais? o siaip tas butent gabalas tai labai geras, o siaip dar turiu isirases gera gabaliuka, visada nutaika apsivercia 180laipsniu kampu: youtube.com/watch?v=tfF95PjAG4Qaisku daznai keistai nuziuri salimais stovintys, bet gabaliukas rimtas
Rafinuotas, geros tapkes
poweris *****. zipas puse *pimp…*o. Opusas vez.
Rafi, jei realiai, tai man pkj ka klausai siaip blevyzgoji, laisvu nuo skelbimu vartymo laiku
nors… reiktu paziuret, kas pas pati ikista i cd… gal koks vidis su basanovu ar dub fx…
qrmis mobilde.de vartai? kas nori mane itrint i pirikupciku versla, as ne godus, man uztektu 500euru nuo masinos, nors kiti po 2k e pasidaro
Rafi, dabar pliuse sedejau… graudus vaizdas ant dienu… einu ir mobile patikrinsiu 500e cia daug, o 2ke isvis nesuprantami pinigai, jei nuo vienos masinos… (turiu galvoje, jei masina ne 20ke kainuoja).