nubaustas, nes reikalavo vykdyt pažadus

nubaustas, nes reikalavo vykdyt pažadus Nekaltas

tai va. per žinias pasakė, kas Borisovas pripažintas kaltu ir nubaustas, nes reikalavo vykdyt jam duotus pažadus Nustebęstai kaip čia yra? Nekaltasdabar bilekoks pažadukas gali nevykdyt pažadų ir kiekvienas pareikalavęs bus nubaustas?.. ir kažkaip man pasimiršo… ką jis grąsino tam Paxui?

Musu valstybeje tai vadinama savadavimu,o normalioje visuomeneje loxu gynimu.

Pas mumi viskas turi buti be prievartos, tad jei REIKALAUJI, o ne PRASAI, tai gali buti suprantama kaip psichologine prievarta Cha cha Jei zmogus geranoriskai nepaklusta prasymui, kreipkis i teisma, kad jis, kaip vienintele teiseta institucija, galinti kazka priversti daryti pries savo valia, nuspres, kiek tavo prasymas pagristas Cha chaAiskiau Mirkt Cha cha

Nu bet paxiui niekas nedare jokio spaudimo, tai kaip cia dabar yra? Apakęs Galai nesueina Juokiasi

iš ko spėji, kad nedarė? Nekaltas nes jis taip sakė? Nekaltas tada nesiskaito Ne

Borisa isteisint - paxiu nurasyt TaipBorisas man patinka - po desimti lituokliu supirko reikiama kieki duseliu. Pigus tie lietuvnykai Juokiasi

na, jis pinigingas žmogas, gal ir nekvailas Nekaltas kai kuriose srityse… bet kad su Paxu susidėjo tai čia jo didžioji įgriuva (pravalas) Taip neįžvalgus jis Nebet mane dar domina, o už pažadų nevykdymą yra piniginė bauda? gal koks atitinkamas procentas nuo pažado sumos?

Jo, cia igriuva Cha cha kad nenuejo pas notara - dabar gincytis nereiktu, iskart pas antstolius ir paxius bankrote Gerai

Jei teisėtas reikalavimas vykdomas neteisėtomis priemonėmis (grasinant, gąsdinant, etc.)-tai savavaldžiavimas. Už tai baudžiama. Žr. BK spec. dalį.

sakinys “jei neatiduosi skolos, as kreipsiuosi i teisma” siaip irgi jau grasinimas Šypsena maziukas, bet grasinimas Šypsena