Nu tikrai prietranka…
Aikštelėj kaip matot pilna vietos , o inai bl atvažiavo ir kaip visada nutrenkia mašiną čia bl… Pzdc , jaučiu kitą kartą išlindęs per langą pasakysiu keletą gražių žodelių…
Tikrai kažkokia tai nepilno proto…
atbula nemoka vaziuoti gal?
nėra atbulinio …
Nu kažkas matyt tokio , kažkur girdėjau tokį gandą… Ne nu bl , rimtai reikės paklaust kodėl inai taip daro…
Karakasas: yra yra “važiuoja” inai kartais atbula
aha, pavėjui
Karakasas:
moteris. viskas tuo pasakyta
eik is zalio issinuomok ir uzdek jai lietavyka ta
nebutu boba ,as tavo vietoj ne tik pora graziu zodziu pasakyciau ,bet bent jau pirmai pradziai padangas nuleisciau
tai bl uzstatykit vienas is priekio kitas is galo ir nepatraukit kaip prasys…
tai nereikia cia tu padangu nuleidinet. reikia uzstatyt kaip Biednas sako. kad ple neisvaziuotu pora dienu, arba kai kita kart pamatysi taip pastacius pasakyk jai tiesiai i veida ka galvoji apie ja ir jos vairavima. as jau dviem kaimynam esu pasakes kad dar kart pastatys masina ne kaip visi (visi stato mazdaug 45 laipsniu kampu, o jis atvaziuoja ir pastato 90 laipnsiu kampu. ir taip iseina kad uzima dvie vietas), tai jam buvo pasakyta kad dar kart pastatys taip ir is jo veido nieko neliks. nu ir pasirodo moka noramliai statyt.
lunachodaz: nu tai matai , aš su mielu noru jai pasakyčiau keletą sakinių ką manau apie jos tą statymą ir t.t. , bet aš dar nepilnametis , tai mama sako geriau tu nieko nesakyk , bet jaučiu nesusivaldysiu…
ka ten tos mamos klaust prieik ir pasakyk. ir bus ramu
tai žinau , bet paskui kad pradės staugti ant manęs…
tai reikia tai pasakyt ramiu tonu, kad susimastytu, nes jei atbegsi ir pradesi rekti tai jai tik nervas paims. atejai ramiu tonu viska pasakiai ir viskas. tada bent susimastys ir gal kokias isvadas padarys
tai būtent , o jeigu niekas nepasikeis , tada jau pradėti kelti toną…
gera pradzia puse darbo
boba lieka boba