nu kur eGzpertai
taigi pries savaite pamenu labiausiai burned reke kad uz tokia kosmine kaina niekaip neparsiduos (sklebime buvo 21k lt. 1998m 530D mtech). Dar kazka bandziau rasyt, kad kam parduot uz pigiai kai bus drasiai gaunama ir sita suma, bet pagal tokius egzpertus durnas buvau. Na taip klydau, prireike net savaites kad ja nupirktu
Kažkaip tie ryčiagai vėjalio nelabai čia derinasi
kas ce??
one, taip, nera klimos, bet kondyske yra.
tai koks tolkas is tos kondyskes, kai klimos ner,pucia ledini veja ir tiek, aisku geriau nei nieko )
domo-kun, juk tavo lyg benzas buvo? o tai uz kiek nuejo?
siemmens1 cia ne mano, o draugo, tik cia pries savaite diskusija tokia biski buvo ta tema apie sia auto. uz 20k BYTWA, na tas ‘‘saltis’’ kazkiek reguliuojasi ant tu ‘‘riciagu’’, tik cia nepadarysi kaip ant klymos kad laikytu kazkokia pastovia temperatura. Pas mane yra klima, nenaudoju, iskart sloga.
pabandyk desinfekcija padaryt
kabuki? a kas is jos? kvapai blogi kokie ten dings ir pan. Ant ‘‘actroso’’ jungiu klima tik ispanijoje kai joks vejiukas nebeina pro langa, ir to, atsisaldau ir kai tik galiu stengiuosi isjungti. Va kitas reikalas yra ‘‘slapia’’ klyma.
Domo, salono temp. turi skirtis ne daugiau, nei penkiais laipsniais, tada nebus slogos.
nu jei ceske cia forume uz 3150 eu parsidave, nors prase 2800 a kuom ji tokia ypatinga buvo, kad gavo kaip uz feisliftinta gero stovio?
one, tai jei uz lango koks 36 tai tipo viduje max 31? maza cia ir naudos tada, vistiek slapias tada
22 ir nei + nei - man tik idomu pamatyt tuos zmogus, kurie uz senus lauzus moka tiek, kiek as uz 2-3 metu senumo mersus
siemens, isore be trukumu (nesubraizyta ir pan), visos faros nuo facelifto, buferiai M’kes. Salone tv bei sumontuota DSP sistema, uzuolaideles… Ir esme kad idealaus stovio, pinigu daug ideta buvo. Nekalbu apie tokius dalykus kaip kad ideali vaziuokle ir pan.
virves irgi sukelia uzdusima, kai naudoji kaip i galva sauna
burtinks, moka tokie, kurie nori tarkim butent tokio modelio ir pagrindinis kriterijus ne kaina o bukle, privalumai. Gali nusipirkti tapati modeli kur kas pigiau, bet jei tau svarbus tie m buferiai, tv ir pan, tai paskaiciuok kiek kainuoja juos susidet, paskui jei pati nera ideali, taipat kainuoja tvarkymai visokie, ir susidaro paskui ta suma nupirkus uz pigiai. O dar kai kiti varo i pirma pasitaikiusi servisa, nezino ka kur kaip pigiau pasidaryt, tai ir gaunas kosmosas nusipirkus netvarkinga auto. Pats nepirkciau uz tokia kaina, bet suprantu ir tuos kurie perka.
as nesuprantu ir nesuprasiu, bet… kiekvienam savo va draugas norejo b5+ pasato kokiu 2 metu, o uz tapacia suma pajame 8 metu tdi, dsg… o m buferiai, telikai… ligoniniu pacientu norai
burtininks tai kas iseitu is dyzeliu (ne lavonu) uz kokius 5k eur? ir ne anglisku vairu. taipat kad nebutu maza auto.