Nu kodiel mane vadina Gejum??

Nu kodiel mane vadina Gejum?? Liūdnas

…klausykit… polnas bezpridielas… As kaip ir visi normalus Vyras kasdiena siek tiek pasipudruoju, kai nuotaika buna uzhsidedu savo dzhinsiukus su elastanu Flirtas…zinoma visiskai nesportuoju, todel bicepsas 15cm Gerai (dabar madoj liekni vaikinai Myliu )… plaukucius prie progos pasidazau melynom ir raudonom sruogelem Tūsas… Eisena nuo mazhens tobulinau, jaunuju Modeliu burelyje (tik mama sumaishe, ir nusiunte kartu su mergaitem Drovus bet koks po velniu skirtumas Piktas…) ir sneku siek tiek aukstesniu tonu (nes tai aristokratijos pozhymis Gerai )… Ir ka jus sau galvojat?? Stoviu as vakar Maximoj, ir girdziu, kaip tokie du nevalos sako viens kitam “Ziurek koks gaidys” , kitas “Turbut gejus”… Nu jidryshtvaiBakuzhe Piktas Piktas… Ka jie sau galvoja??? Ash net nagu pasilakaves nebuvau!!! Prie ko chia Gejus?? Kur ritasi musu visuomene… Liūdnas Drovus

issisemei ant nakteles? buvo siandien jau tokia temike, na gejaiirgi zmones, tu nepergyvenk, viskas bus gerai,tik pirmas kartas gal sunkesnis bet paskui…priprasi sako ir suo kariamas pripranta Juokiasi

~kaip jie išdrįso tave pavadinti gėjumi~ ???~ Apakęs~ ~juk kaip pats minėjai net nagų nebuvai nusilakavęs~ ~jadruštvairogės kaip jie šitaip galėjo~ Kanda~ ~negaliu patikėti,kad šitiek visuomenė nusiritusi~ Apakęs~ Pavargęs~

crazygilr> Chia yra plotnas pzdc… Pavargęs

zinai as tau onekdota papaskaosiu ,ogi eina grazuole parku ,staiga ciumpa ja iskrypelis , rauna nuo josdrabuzius o ji sako palak dabar ne iv amzius ,einam namo ir ten normaliai… nueina pas ja namo ,prie duru ana suklykia Petrai, atbega 2x2spinta, ciumpa iskrypeli ,tempia i kambari ,mauna jam kelnes, anas jau supranta ,kad nieko gero nebus,padarys ji. spinta daro ,neiseina, tada ,kad uzriks Danguole peili atnesk ,mazai vietos. tada iskrypelis nedrasiai sako, buk brolis pabandyk dar karta Mirkt

NowOrNever> …viskas aishku… Reishkias tas “sp1nta” buvo p i daras… Taip… Bet ash gi ne apie tai…

na o tu apie ka cia jau taip, na issiliek ,nes man atrodo ,kad be musus cia daugiau nieko ir nera Juokiasi

Yra Cha cha

tai vis dar triniesi ,ko nemiegi ,ar nieks nepaguldo? Juokiasi

xa xa xa… Cha cha o mazuli… Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha tai plia, aik i armija tada, ten daug tokiu kaip tu… Cha cha

baikit tersti bite+

~Mozuza daro tvarką~ ~ji yra šaunuolė~ ~o taip armija padeda suvyriškėti~ ~pabandyk ir tu gal pasiseks~ ~tikrai išmokins žirglioti bet ne kaip prisišikusį~ ~vaikščiosi tarytum ką tik nuo arklio nulipęs~ Juokiasi~

niu pzdc… Pavargęs

Laimingas

vaje… Pavargęs

ziuriu cia tik grynas s.udas propoguojamas yra, sukuria zmogus normalesne tema, tai butina iskraipyt issityciot ir t.t. lisk i krumus jeigu neturi ka normalesnio parasyt Labas

Šypsena)))))))))) ten ash buvau, ten ash tave gejum vadinau. visaj ash ne bachuras. kodel mane visi palaiko bachuru Liūdnas

shYzofrenikas> Klystat ponas Apkabinimas… cia propaguojamas negrynas sh Ne… cia jis dazhniausiai su Tupumo ir Kiaurumo priemaisha, kad ne taip smirdetu VeeeGerai

nu ka didziai gerbiems kolega Divinity, kai isgirstat toki komplimenta, patariu tik dar placiau nusisypsot ir pliauksteleti svelniai delniuku tam kalbanciajam per sshikniuka Taip Gerai Taip ir dar oro bucinuka pasiust Labas