Nu kas cia per velniava???
Pasiunciau mazvaiki LCG ant gedos stulpo ir nezinia kodel patapau daznu gerieciu Kaip cia yra po paraliais, uz ka man tas geriecio statusas
Nejaugi LCG toks blogas, kad ji pakabinus ant stulpelio patampi gerieciu???
Viespaties ir Bangos keliai nesuvokiami…
Va va… matai kaip yra… tu sudavei jam per vieną žandą, o jis tau atsuko kitą…
Pamąstyk…
geras
Tai kazkas tave uzkele ant garbes pakylos. Belieka issiaiskint kas, jei jau taip nori ant kazko issilieti… Tik kam to reikia?
Tai kad nera manes garbes pakyloj
Jei suduociau, vargu ar beatsuktu kita Pagaliau ne museika as tai koks…
Tada tau sakes! Keisk nick’a i Daznas Gerietis…
Ultra blogieti,gausi susigražinti savo sena nicka
.
Piano rašė:
Ultra blogieti,gausi susigražinti savo sena nicka![]()
.
O koks buvo senas?
Mėta rašė:
Ultra_Blogietis rašė:
Mėta rašė:
Tai kazkas tave uzkele ant garbes pakylos. Belieka issiaiskint kas, jei jau taip nori ant kazko issilieti…Tik kam to reikia?
Tai kad nera manes garbes pakyloj
Tada tau sakes! Keisk nick’a i Daznas Gerietis…
Piano rašė:
Ultra blogieti,gausi susigražinti savo sena nicka![]()
.
Ultra_Blogietis rašė:
Pasiunciau mazvaiki LCG ant gedos stulpo ir nezinia kodel patapau daznu gerieciuKaip cia yra po paraliais, uz ka man tas geriecio statusas
Pabandyk ka nors uzkelti ant garbes pakylos - gal pades?
Ale rimtai, tai kaip statusas gali tai crienovai nei is sio nei is to pasikeist???
UB, jautiesi kind of pagaidintas?
Tai ka darysi?
Ultra_Blogietis rašė:
Piano rašė:
Tai ka darysi?
![]()
Ultra_Blogietis rašė:
Teks visus moderatorius kabint ant stulpo…bet cia rytoj matyt, bo dabar i lovyte laikas, rytoj darban…kad tik per tuos kabinimus netapciau ultra gerieciu
Ultra_Blogietis rašė:
Pasiunciau mazvaiki LCG ant gedos stulpo ir nezinia kodel patapau daznu gerieciuKaip cia yra po paraliais, uz ka man tas geriecio statusas
Pasiuntęs ką nors į gėdos stulpą, paties statusas pasikeičia į geresnį, ir atvirkščiai - pasiuntęs žmogų į garbės pakylą, tampi blogiečiu. Tokia jau tvarka. Pasiskaityk DUK.
brook19 rašė:
Ultra_Blogietis rašė:
Pasiuntęs ką nors į gėdos stulpą, paties statusas pasikeičia į geresnį, ir atvirkščiai - pasiuntęs žmogų į garbės pakylą, tampi blogiečiu. Tokia jau tvarka. Pasiskaityk DUK.
nu kad lygtais ir atvirksciai viskas turetu but… pasiskaityk DUK