nu issirinkot?
as trecia sezona juzinu,jau pasidare pilnai RATstilinis,pasikeiciau pedalus,guolius…ein kaip spule
ir su amortikais
Tokį prieš du mėnesius paėmiau iš Sportsdirect už 135 €.britishsell.com.ua/files/uploads/img/93310444_xxl.jpg
seduske nepalyginsi su siuolaikinem
pries kokius 3metus uz 500lt paimtas google.lt/search?q=kross+level+a2&newwindow=1& ;source=lnms& tbm=isch&sa=X&ei=Vr1BVYPcBcHOaOTggMAF&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280& amp;bih=858 &dpr=0.9#imgrc=FobX5EIcsukwlM%253A%3BOOXVGudJ21vQ7M%3Bhttp%253A%252F%2 52Fupload.wikimedia.org%252Fwikipedia%252Fcommons%252Fc%252Fcc%252FKro ss_Level_A2_in_Krak%2525C3%2525B3w_(1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fcommon s.wikimedia.org%252Fwiki%252FFile%253AKross_Level_A2_in_Krak%2525C3%25 25B3w_(1).jpg%3B2443%3B2126
Jo bl…Stovi pas mane toks kambary(gaila, kad ne mano…), viskas karbonas, sedyne karbonas, bl jauciu atsisesciau, tai i sikna sulystu visa sedyne… O cia matai kaip ant sofos sedet
jo tos naujobines sedynes tai kancia
tai tos naujobines dar ir gaidys,sita tai jokia alcantara ar jokia mersine oda…tikra koza/roza
ana savaite ciupinetas baudiko carboninis dviratukas
…nu ten aisku mint kaip ir visus reikia
bet svoris 9su centais kg
Kaip tik pas draugeli buvau uzlekes pries keleta dienu,ziuriu dviratis naujas,smalsumo delei uzklausiau kiek paklojo,tai 5500eur,nu kibeni feni,aisku kai lavandos pilnos kisenes kodel ne,nes kai pakeliau tai eina nacert koks lengvas,prasivaziavau,tai atrodo,kad tik ratus mini,ten ale karbonai ir tt
5500e foto bent pasidarej prie veliko ?
/\ |
arba draugelis rimciau atrodo už RM’iciu arba salia reikia kad absauginis begtu sunui ieskojau lisapiedo…siuolo plia uz 3300 litu…paugliui…sakau jus ka visai nuciuoze… per 30 min. gete dings ta dvirka nx… sunaus draugo dvirati uz 2500 litu pirkta, isnese kartu su dviraciu laikikliu prie pardes
edit: beje dr002 dvirka ir bidonus gali pavezti ir bulviu maisa ir alaus dvi dezes…o ka gali tie karboniniai ? max tai viena gertuve vidutinio dydzio
Durns? 50km su parpa nevaziuoc mano marsrutas max 10-12km…iki pienininkes ir braskynu
kai siknos dydis l-xl ,tai po pasivazinejimo ant kitos dienos eini kaip kaubojus
realiai tai jeigu ne siknos skaudejimas ant ryto, su dvirka galima ilgiau vaziuoti… o siaip nx…sikyne didele…kedyne maza…
prisimenu kai jaunysteje dviraciu sporta lankiau…tai kudas buvau, sedyne is vis 2 cm plocio gal buvo
ir kojos priristos…ir px. smagu… senatve plia…
Pries 4metus pantheri hibridini uz 1500lt paemiau, rieda iki siol bicycle.lt/repository/rent/CX300herren.jpgPraeita savaite
irgi hibridini paemem, tai be 350-400e nebuvo i ka ziuret… Nu bet kai pagalvoji jog vaziuosi ne vienus metus, tai kaip ir px
Siaip su Kross nuo kokiu 9 metu vazinejau,su smulkiais remontais atlaike metus,paskui puse kainos parduotas uz berods 250lt