Nu ir pastate

Nu ir pastate

Ko gero tik Moteris gali taip priparkuoti Kietas

Moteris butu atsitrenkus. Gal vieno savinynko masina.

bl as uzvakar kaune mento vieta uzemiau prie stoties ceburekines, ten prie turgaus kas vazinejat matyt turejot visad dzipas stovi, nuperku tu ceburieku, iseinu, bulka uzstatyta, mentas dzipa ant gatves palikes uzkurta, nei isvaziuot nieko, atejo po 5min, dokumentu praverka,paaiskino kad rezervuota ir Labas esme ne kad rezervuota o kad jo vieta uzemiau Cha cha

Reikėjo paaiškint, kad jo vieta kapinėse, kaip ir visu kitu Juokiasi

Mindaugiux525 Cha cha

ten autovagysciu skyrius man atrodo, dzips santana visad miega ten parimes, kazkada ir buvau ten pastates automobili bet spejau laiku pasprukt, kai isvazinejau atbulas is tos vietos dzipas maciau kaip parleke nuo stoties Šypsena

daznai ten palieku stovet masina, kartais visa diena stovedavo ir nieko, bet vat, uzemiau paskutine laisva vieta ir vsio Šypsena sake daugiau taip nedaryt Cha cha ta pati santana ten ir tikrino mane Taip

as kai kasko nebuvau apdraudes,o iki aiksteles tingedavau eiti rytais, tai taip staciau-i viduri mondeo, is priekio honda, is galo vectra ir viskas Šypsena vis ramiau Šypsena

na jei is abieju pusiu uzstato Cha chatai tikimybe kad nuvarys ta auto 0 Cha cha o siaip ryte rast savo masinos bamperi ilindusi nebutu smagu manau Piktas

Norm parkavimas, Paryžiuj visi taip parkuoja Juokiasi