Nu ir nesiseke gi si vakara - buvo uzminuotos Los Patrankos…
Ot nepasiseke vakaras ne tik man, bet visiems kas buvo Los Patrankose. Kazkur 23 h visus isvaike nakum is klubo, babkiu negrazino, suvaziavo gaisrines, policija - tipo uzminuota. Tai visi taksais sniurais leke i Amerika arba Combo. Idomus ivykis, ne? O siaip kur geriau - Los Patrankose, Amerikoj ar Combo? Ir kur fainesnes panickos renkasi? Ir kur pacios bangietes eina dazniausiai?
varau sikt, po to atsakysiu, nes tuoj bus drioxt
aga tipo as neturiu ka veikti ir imsiu cia tau romana rasyti
riskei kokio tai malaletkos neileido
Jo geras darbas buvo nuveiktas.
Tik gaila, kad tos skyles nafig.neisprogdino nes ta skyle tai neverta pasigailejimo
Shiaip combo visaj nieko ir aplinka ir zmones ir draugija, tik apsauginiai kartais buna nervuoti
ne kartais,o visada nervuoti jie
galejo ir subombinti tas patrankas,nieko pries buciau.
Man tai normaliausias klubas yra "Amerika". Ten gražios studenčiokės ateina.
jo pilnai sutinku kad pats geriausias klubas kaune- Amerika pirtyje. ten ir muzonas geras ir vietos nemazai ir alus papigiai.1l-5 cia tau ne los patrankose 1l-8lt))
Na Patrankos tai nieko gero, nebent tomis dienomis kai studziams kokios atrakcijos vyksta, tai uz dyka nueiti galima, bet ir ten jau virsu ima ne studziai bet mokinukai
Combo, jei su gera kompanija ir gerai prigeres tai liuks
Bet gal geriausias variantas Amerika pirtyje
Na, siaip sutinku, kad Amerikoj tikrai linksma, muzika gera groja, tik nemanyciau, kad ten grazios panos renkasi. Aisku, buna ten ju, bet kiek as esu pastebejes, tai procentaliai fainiausiu panu Los Patrankose buna. Tik jas norint nukabint reikia BMW prie duru pasistacius but
Ko toks ziaurus?
O broli Setone! Nuosirdziai tave uzjauciu !
O mergas geriausiai gatvej kabinti, nereiks uz vxoda moketi .
Jau didesnio sudo kaip Amreika pirtyje nesu mates! Kaimo muzika groja, susirenka ir tokiu kam virs 40 Combo geras klubas buna tik tada, kai jame vyksta JamSession’ai. Geriausias klubas Exit
Kad salta toj gatvej
Na Patrankose daugiau pasikelusiu mergu yra, "Amerika pirtyje" is viso ten ne klubas, o kazkokia arklide,nors kai nera ka daryti tai ir ten prastumi laika…geriausiai is tavo minetu butu "Combo",ten man rodos lengviau merginos prieinamos ir siaip publika fainesne,plius muzika dar pakenciama…
P.S.Bet geriausias klubas yra "EX-IT"
007donas rašė:
Na Patrankose daugiau pasikelusiu mergu yra, "Amerika pirtyje" is viso ten ne klubas, o kazkokia arklide,nors kai nera ka daryti tai ir ten prastumi laika…geriausiai is tavo minetu butu "Combo",ten man rodos lengviau merginos prieinamos ir siaip publika fainesne,plius muzika dar pakenciama…P.S.Bet geriausias klubas yra "EX-IT"
Eiciau dabar i bet koki kluba kur isgirsciau sia daina:
"Galima, galima savo gyvenima
Sukt atgal ratu…
But mazu vaiku
Ir vel… juoktis garsiai.
Galima, galima - nori ir galima,
Dar ne per velu…
Tik nenusimink ir tu…"