Nowdays Vs 60s-80s

Nowdays Vs 60s-80s

Čia ko gero jau skonio reikalas ir dėl to ginčytis būtų beprasmiška. Tau 60’s lygis aukštas, o man atvirkščiai Šypsena

Nesakom kad dabartinė muzika šlamštas, bet kad dabartinė muzika tikrai tokio aukšto lygio nėra kaip kokiais 60s, dabar technika viską padaro, o ankščiau talentas Nekaltas

Iš 60’s tiesą pasakius beveik nieko kaip ir neklausau. 70’s jau atsirado kai kurios mėgiamos muzikos grupės bei pradėjo vystytis mėgstami muzikos stiliai. 80’s dar daugiau visko atsirado. Tačiau tai ką mėgstu iš 70’s ir 80’s tikrai negalima sulyginti su 90’s ir 00’s, nes tai visiškai skirtingos svorio kategorijos visomis prasmėmis, todėl, kad ir kaip mėgčiau 70’s ir 80’s jie niekada neprilygs 90’s ir 00’s. Mano balsas keliauja - Nowadays.

P.S. Man asmeniškai tai juokingai skamba visi tie “šiuolaikinė muzika šlamštas” ir t.t. Tai ir neklausyk ką tau siūlo televizija, nežiūrėk į tą mainstreamą, pasiknisk ir paieškok giliau. Jei apčiuopsi kas patinka tai manau tikrai nespėsi grupių vienos po kitos klausyti neatsistebėdamas, kad jos vis dar nesibaigia Šypsena