Normalu?

Normalu?

kad kolikas apsineses is vidaus? benDzynas

manau butu nenormalu,jei jis butu neapsineses Cha cha

ryto naujienos: 1. leidziantis nuo ukmerges g. policijos reidas, gaudo vaziuojancius autobusu juosta 2. prie zalios rodykles sustoja 1 is 11 automobiliu Cha cha Cha cha

vakar sustojus prie zalios rodykles,vos ir taip konkreciai vos neimove i sikna caddys Ufff

speju, daug dar nezinanciu yra

graziai nudazytas auto.plius.lt/skelbimai/ford-s-max-2-0-l-vienaturis-2007-dyzeli nas-3861625.html

Vakar kaune kai buta irgi atkreiptas demesys, kad mazai kas stoja.

trinixy.ru/107430-zoofilija_v_danii.html Juokiasi

soprano, kroviniu i Russlanda turi is LT?

Wori, šaldytuvui? Cha cha

SVO>pas naujas masinas buna po keliasdesimties stuku km,nesuk pautu

Sporano Laiškas

as vakar bandziau eksperimentuot ir stot prie stop linijos nubreztos, bet kad beprasmis reikalas, nes truputi toli nuo sankryzos, ir nieko nematai, reikia stori 2x, pagal taisykles, ir paskui, kad pamatytum kelia, buvau apipypintas 2x, nes tik 2x stojau Laimingas

vakar irgi vos neprasileidau sustojęs prieš rodyklę ŠypsenaP.s. kokiu auto katalogu naudojatės? Kai užlenkė catalog.auto.ru, nieko padoraus neberandu Šypsena

pradėjau ir aš stot prie tų rodyklių. Pokui ar ten kas pypina man iš galo ir ką galvoja apie mane Šypsena aišku kolkas dar nei vienas nepypino Cha cha

lastochka.by/catalog/ AUTOWEEK.NL

tai kad jau beveik metai kaip pristoju. kartais apipina, kartais ne. ne mano reikalai.

zukas> o pas jus dar ten sveisaforu yra?

aciu kipsai