Noriu tiesių plaukų!

Noriu tiesių plaukų!

tai issitiesink… Nekaltas

o issitiesinus sakysi noriu garbanotu…

ZujKyTe Juokiasi
as wisada norejau garbanotu…ir dabar noriu Nekaltas
iki gywo kaulo igriso tiesus plaukai Nežinau

noreti neuztenka, reikia dar ir apsilankyt kirpykloj Taip

TaipJuokiasiJuokiasi

O as noriu, kad merginos just turetu plaukus, ir tada viskas ok. Šypsena Kas del manes, tai noriu dar biski savo plaukus paauginti, kad "poetiskiau" atrodytu, bet jau taip kasi sunku zaist, valios, jauciu, pritruks. Šypsena

Šypsena visada nori to ko neturi Taip

Permainos gyvenime ne visada inesa tik teigiamu pokyciuŠypsena pvz sutikes tave gatveje imciau ir neatpazinciau ir t.t. Pakentek del tu plaukuŠypsena

geriau nusiskusk plikai tada jokiu nebenoresi Šypsena

Nekaltas

o kam faini arbanoti plaukai. gal tau visai netik tie tiesus… bet kaip nori plaukus gali issitiesintNekaltas

Pas mane tiesus plaukai Liežuvis

pas mane irgi tiesus plaukai Liežuvisbet kai noriu tai susigarbanoju Liežuvis

reikia po presu pakist jei issitiesint irgi tik susukt kaip nors i po presu…man atrodo turetu but zeba… TaipTaipTaip

Ash irgi noriu Cha cha

a siaip tai noreti yra labai sveika… Taip

net tada jei nori neigiamu dalyku? Šypsena

Uj Zuijkyte pazystami norai Taip…Mano plaukuciai irgi garbanojas ir noriu tiesiu Drovus…Bet dabar kai nukirpo visai kitaip plaukucius nei anksciau nesiodavau, tai Gerai, ir issitiesint ismokau ir dar labiau paryskint garbaneles…Hmzz jei nori issitiesint plaukucius nekasdien tai gali su tokiu aparateliu, kuris gofruoja plaukus, ten buna ploksteles kurios tiesina, bet tai nesveika plaukams nes juos sausina Nustebęs Galima greitai ir lengvai issitiesinti slapius plaukus dziovinant su fenu ir apvaliu seriuotu sepeciu Cha cha

Ka jau dave dievas,tai jau nepakeisi TaipJuokiasi