Noriu sužinoti kuo daugiau apie katinėlių kastravimą!
Mano katineliui jau septyni menesiai ir mes norime ji kastruoti.Matot,tai pirmas kartas kada su tokia problema susiduriu ir noriu suzinoti Jusu nuomone apie tai!Man labiausiai neduoda ramybes tai,kad gal jam labai jau skaudes Aciu Jums
Gal ir klystu, bet man atrodo, jog esme ne tame, skaudes Tavo katinukui ar neskaudes. Faktas tas, kad po operacijos jie paprastai praranda didziaja savo gyvybingumo dali, tampa linke tukti, pasidaro apatiskesni, bet kartu daznai ir paklusnesi seimininkui. Tokia tad mano subjektyvi nuomone.
Labai teisingai parasei,musu katyte,pasidare mums meilesne ir geresne,aisku jai visas gyvenimas sukasi apie valgi…
Cia reikia tau paciai apsispresti…
kastruojant katinėlį, jam pašalinamos sėklidės. Prieš operaciją apie 6 valandas patartina alkinti, nes dėl narkozės jį gali pykinti. Operacijos nepasakosiu- gali pasidaryt baisu. Man pačiai baisiausia, kai gyvunėlis bunda-keliasi, eina, griūva(.
O po kastracijos jie pasidaro ramesni, nežymi teritorijos, negastroliuoja. Žinoma, kai kurie nutunka, bet čia jau šeimininkai turi pasirūpint
Aciu Jums visiems labai uz patarimus,bet manau,kad kastruosime ji,nes jis juk patinelis tai kai prasides zymejimas teritorijos tai jau bus negerai…Dar karta dekoju!
As turejau du katinelius. Abu juos kastravau. Pirmasis po operacijos atsigavo mazdaug po savaites… jiems ten kojytes galines visai nesivaldo, tai sunku stebet, kai kankinasi… O mano antrasis kaciukas vos atsigavo po narkozes. Nerealiai kankinosi ir t.t. buvo tikria labai baisu. tiesiog issirink labai gera ir patikima veterinara, kad nustatytu TIKSLIA narkozes doze… O mano katinas gyvybingas iki siol. Ir kas geriausia - slapimas neturiu bjauraus katinu kvapo ir jis nezymi teritorijos… Spresti tau
Jo geras veterinaras svarbiausia!!! mano katinas buvo kastruotas Jakovo klinikoj, nu ka galiu pasakyt ar ji ten ne taip ishoperavo ar ji per daug gyvibingas, bet jo elgesys nepasikeite, norai ir etc. visihkai nepasikeite …, tad teko ji atiduot tevam i kajma…stebetina ten jis ramus ir patenkintas gyvena iki shiol ir visus kitus katinus strojina
apie atsigavima po narkozes irgi visi shneka ivairiai - mano po valandos jau sliauziojo, veme is siusiavo po 5 stovejo ant koju
mano kaciuka irgi kastravo,nes labai jau blogai elgesi tai va,katinui ileis migdomuju,po to ant operacinio stalo pades ir kastros.taigi jis nieko nejaus.bet po operacijos,pvz. kaip mano katinelis,buvo labai silpnas negalejo normaliai vaikscioti apie 2 dienas
man taip buvo gaila jo…
bet dabar viskas ok,ir nebekniaukia kaip pamises
nori daugiau sužinoti apie kastravimą tai pasinaudok paieška apie tai jau ne vieną sykį buvo kalbėta ir gan įdomių minčių išreikšta
As irgi noriu, kad mano katytei butu atliktra si operacija, manau ji labiau kencia negaudama patinelio, negu kad iskastruota, beto turetu tapt truputi mielesne