Noriu susirast mergina tik jos nerandu ka man daryt ?

Noriu susirast mergina tik jos nerandu ka man daryt ?

gal ji nenori kad tu ja surastum

Ta pati galiu pasakyt ir apie save, tik as ieskau Vyrai! Šypsena
Del grozio, juk tai skonio reikalas! Paprasciausiai iseik i zmones arba gerai apgalvok, ar ne per aukstai iskelei kartele Moterys?!.. Šypsena

tikrai, gal paprasciausiai ieskai labai tobulos merginos ( t.y. grazios, lieknos ir t.t.). o tu pamegink pazvelgt truputi i kita puse ir pamatysi kaip mergina susirasi Šypsena

Pas mane klaseje yra 21merga is 30mokiniu visos jos grazios bet manes nemegsta jos sako kad as esu grazus ir t.t. bet ne ju skonio Nustebęsviska iszbandziau bet veltui Liūdna

na jau nekalbek taip baisiai, na jei tu grazus tai gal joms nepatinka tavo bendravimo budas su jomis. Pamegink bendraut kitaip Šypsena

Tai kad as nzn kur mano bendravimo klaida Liūdna suzinociau iskart pakeisciau

Klausyk, kiek meteliu uzgyvenai, jei dar pradinej sedi, tai ir nesitikek, kad males ant kaklo kabinsis, jom dar tik barbes ir britne rupi! Šypsena
P.S. o, jei sukonkretintume tavuosius bajerius kabinanat panas?

na ir as jos nezinau. Na jeigu tu kiekvienos savo klases drauges klausi ar tu grazus ir ar ji noretu su tavimi draugauti. Tai apie mergina gali tik pasvajoti…

belieka vienintele iseitis - imi vinčesterį, dedi prie galvos ir paspaudi gaiduka. nesuveikia tik 1 is tukstancio… jei nesuveiks vilciu dar yra Kietas

na jau LTB kodel tu toks ziaurus, vaikinas kencia, o tu jam lengviausia iseiti. Dar ims ir nusizudys tikrai Šypsena

Nieko as neklausiau tai jos mate kad as nuliudes todel pasake savo nuomone ir be to man 16

nieko nebus reiks rimtai gala pasidaryt Liūdna

na jau nenusisnekek del merginu zudytis. na tu cia mane prajuokinai - tau dar tik 16 ir merginu tikrai bus.
O gal viena is priezasciu kad tu neturi merginos yra ta, kad daug mokiniesi pvz.: kokioj ekonominej klaseje ir uzduodi joms visai nesuprantamus klausimus Šypsena

Nu kad ne , as ir mokausi nepergeriausiai turiu laiko viskam ,o daugiausia mergu ieskojimui Šypsena tikriausiai kalbejime bus spragu Nustebęs

na ir kur gi tu ju ieskai? jei nepaslaptis. Duosiu gera patarima nuvaziuok pas senelius i kaima, kaimuose visi draugauja, uztenka nuvaziuot ir viskas ir galesi rinktis kiek sau nori. Tik neaisku ar tau patiks, bet bent jau mergina turesi… Šypsena

nieko cia ziauraus - jam tik 16 - gyvenimas pries akis. kol gaus leidima vinčiui bus 18, o iki to laiko spes dar per oi oi oi oi kiek Moterys pereiti ir joms sirdis sudauzytiLiežuvis

matyt biciukas ne ten iesko. arba cituojant mano mergina: nėra nepasiekiamų Moterys, reikia tik mokėt paimt. Liežuvis

mokinkis vinci mokinkis, pravers ateityje Kietas

GAL TU ŠIEK TIEK KVAILOKASAš nekaltas

va va…visai megciau toki

idomus variantas Taip