Noriu susipažinti

Noriu susipažinti

noriu susirasti vaikina, bet man vis nesiseka Liūdna. Ka daryt?

nusisauk Kietas

nusipirk lele… pazaisk su ja dar metelius kitus, kol kvaili klausimai i galva nebelis Cha cha

kokie jus visi nedraugiski

nai nai nai kaip negerai…

SekmesŠypsena

Nu va tokia faina panike ir bachuriuko nesusiranda Mirkt
O cia ziuriu labai daug draugisku patarimu susilaukei kaip bachuriuka pasikabint…
Tai gal draugu mazai turi? Susirask is pradziu draugu. Dazniau iseik pasizmonet. Tik pamachius tau faina bachuriuka nepabijok pasiziuret jam i akis ir nusisypsoti. Tikimybe, kad jis pries patrigubes

Wish you good luck
-=byta=-

Na nereikia jau cia taip liudeti - kad dar neturi vaikino tai nemanau kad jau pasaulio pabaiga. Dar turi daug daug laiko - ir tikiu kad greitai tu ta vaikina rasi, tik nereikia nuleisti ranku, ieskoti ir idemiai stebeti aplinkinius. Tikrai pamatysi yra daug tokiu kas nori su tavim susipazinti.
Sekmes tau.
P.S. Perziurejau tavo foto - esi labai grazi mergina. Manau greitai tau pasiseks.
GėlėsGėlėsGėlės

Ka padarsysi visko buna visko reik, bet bangoje tikrai turetum susirasti LiežuvisLiežuvisLiežuvis
Ka gali zinoti gal ir as tiksiu GėlėsGėlėsBučkisLabasLabas

Na sveikintina kad ir merginos nori cia susipazinti, nes kartais atrodo kad cia vienisu vaikinu klubas (-;

Pabandyk su manimiŠypsena

ka pabandyti Apakęs Cha cha Cha cha
nu ir pasileides tu Cha cha

Kas pasileides o kas neŠypsena Juk reikia kaip nors suktisŠypsena

Gerai pazystames tavo vardas Dovile mano Justas Šypsena)viskas mes ja susipazine VALIOCha cha ar tau to neuztenka?nori ko nors gudriau
,tada taip ir rasyk-ieskau rimciauŠypsena

Cia kazkas gera varijanta pasake uzsidaryk sandeliuke ir padaryk pyks o jai neturi puskos tada pasikark kaip sakoma Šypsena

Kažkas čia ne taip Aš nekaltas Tokia graži mergina ir nėr vaikino? Aš nekaltas Arba vaikinai aplink tave akli, arba tu iš jų ko nors tokio nori, ko anie neturi Aš nekaltas Nekitaip Aš nekaltas

idomu, kodel gi tau nesiseka? gal pati kazka ne taip darai?Taip

as dabar ieskau merginosŠypsenaparasyk,bent ussipazinsimMirkt

ryskiai neduodi?!- todel ir Vyrai nesikabina !!! Cha cha