Noriu susipazinti su Seniu Salciu
Turim tau žiauriai blogų naujienų: Jis neegzistuoja.
matai, murr, netgi egzistencija yra realiatyvi savoka.
Atsimeni "Sofijos pasauli" ?..
ech…
Kas nori keistis Kaledinem dovanelem ?
prashau!
noriu tikros dovanos, o virtualiu paskrebenimu
AS SENIS SALTIS (UZSISLAPTINES0 KLAUSK IR PRASYK , KO TIK NORI. JEI GALESIU-TAI VISADA
ok, tai va noriu… nezinau, o ka gali pasiulyti, noriu staigmenos
BLEMBA TU SUPRASK, man tai dovanu uzsakyma, kataloga sudaryt reikia
darbo per akis. o tu…nezinau ko noriu. uzsakymu lape nera tokios grafos: siurprizai.
apsispresk
AS pazistu viena Kaledu seneli, bet jis mano asmeninis - sorry, bet paskolinti negaliu
warnele rašė:
timas44 rašė:
warnele rašė:
AS SENIS SALTIS (UZSISLAPTINES0 KLAUSK IR PRASYK , KO TIK NORI. JEI GALESIU-TAI VISADAok, tai va noriu… nezinau, o ka gali pasiulyti, noriu staigmenos
BLEMBA TU SUPRASK, man tai dovanu uzsakyma, kataloga sudaryt reikia
darbo per akis. o tu…nezinau ko noriu. uzsakymu lape nera tokios grafos: siurprizai.
apsispresk
OK, OK !!! xixixixixi koks piktas S.S. noriu silto obuoliu pyrago su plakta grietinele
blemba , as ne piktas, tik daugybes dovaniniu reikalu i kampa ivarytas. o del siurprizo… tai zinai… Kaledos stebuklu metas…
warnele rašė:
blemba , as ne piktas, tik daugybes dovaniniu reikalu i kampa ivarytas. o del siurprizo… tai zinai… Kaledos stebuklu metas…
Na va, jau geriau, uzbaik minti vietoj daugtaskio, bo po tokiu nutylejimu nezinau, nei ka galvoti, nei ko laukti
timas44 rašė:
warnele rašė:
blemba , as ne piktas, tik daugybes dovaniniu reikalu i kampa ivarytas. o del siurprizo… tai zinai… Kaledos stebuklu metas…Na va, jau geriau, uzbaik minti vietoj daugtaskio, bo po tokiu nutylejimu nezinau, nei ka galvoti, nei ko laukti
o man daugtashkiai … patinka… kai juos pamatai zinai,kad tai neuzbaigtab mintis yra apie ka pagalvot… … … … …
p.s myliu seneli shalti
LADY-V rašė:
AS pazistu viena Kaledu seneli, bet jis mano asmeninis - sorry, bet paskolinti negaliu
O kur radai "asmenini" ? As irgi noriu asmeninio S.S.
warnele rašė:
Tai kaip ten sekasi su dovanom, EIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!
Na aš jums jau 101 kartą aiškinu - Kalėdų senelio nebus šiemet
Jis praėjusiais metais neatnešė ko prašiau, o bandė prasisukt papigiai - pagavom su broliu ir rusyje uždarėm - vakar tikrinau dar sėdi
Taip kad ramiai miegokit - šiemet niekas svetimas po jūsų namus nelakstys
LTB rašė:
Na aš jums jau 101 kartą aiškinu - Kalėdų senelio nebus šiemet![]()
Jis praėjusiais metais neatnešė ko prašiau, o bandė prasisukt papigiai - pagavom su broliu ir rusyje uždarėm- vakar tikrinau dar sėdi
Taip kad ramiai miegokit - šiemet niekas svetimas po jūsų namus nelakstys
senio salcio nera ir jo nebus, Cia jums ne laplandija