Noriu suns...........

Noriu suns…

esame persikrauste…anksciau kai gyvenome su tiotka ir jos bachuru namie buvo ir katinas ir suo…O dabar nera nieko.O mama tai ka…Nieko neleidzia…Tipo gal veliau kai iseisime i nuosava nama, bet tuo metu jau manes nebebus…O dabar labai truksta silumos bei draugo…Mama nesileidzia nei i kalbas…Noreciau rotveilerio, jie man artimiausi draugai…Kaip ikalbeti mama???

Nenusimink.
Pasakyk mamai kad tu greitai tapsi mama… ir ji leis laikyti suniuka…
Bet rotveileris tau jau visas SUO o ne suniukas.
Rimtai linkiu pasikalbeti su mama nes mano vaikysteje irgi nieko neleido.
Dabar viska leidzia, bet jau ne vaikysteŠypsena
SEKMES TAU.Labas

Pries isigyjant rotveileri pasidomek ju charakteriu Mirkt Jei esi chlolerike nenustygstanti vietoje, megsti isakineti ir nemegsti buti nugaleta, tada visi keliai atviri Laimingas Beje, pasistenk itikinti mama, jog jai del suns nereiks rupintis: tu ji vesi i lauka ir ryte, ir vakare, tu su juo sportu uzsiiminesi (rotveileriai linke nutukti, jei nesportuoja), tu ji sersi ir t.t. Sekmes! Labas

Teta su kuria kartu gyvenome laike ir tebelaiko rotveileri…Mudu labai puikiai sutardavome, o apie nutukima tai patikek zinau…
O kas liecia del amziaus tai…buvo 12 neleido dabar jau 17 taip pogi neleidzia…ir tikrai zinau kad jos nuomone nepasikeis…Vat taip…
siaip jau esu apsipratusi su sia mintimi…Tik vat kartais kai labai jau liudna buna, reikia labai reikia…O ir rytais pagalvoji kaip butu smagu palakstyti kartuŠypsena