Noriu su vaikinu pabendrauti apie patraukluma.
Gerai tarkim vienas turi smegenu, kitas vos vos razinos dydzio. Tai ka su tokiu kalbet, apie razinas su kojytem. Ziuri akis issprogdines ir galvoja ir apie ka tu cia medituoji, greiciau pasivoliokim ir as einu razinu is bandeliu rankioti. Va dar parukom pries tai ir po to, ir as jau laimingas, nesvarbu kad is salie atrodau kaip asilo ir gaidzio hibridas. O tie kuriems reikia tik sex’o, ir tik tam mergina dakerta. Tai jos pacios zioplos, kad leidziasi tokiu dakabinamos. O kur tarpusavio supratimas, pasitikejimas, svelnumas… Juk be to ir se…, kazkoks tuscias. Nera jausmo - nera kaifo. Tai taip, kaip: atsikeliau pagiriota, atsigeriau, skrandyje atsiskiede likusi degtine, apsinesiau ir toliau varau, kiek galima daugiau.
nu galma ras daugiau linksmibiu ir be diektine. o del baxuru tai mergynos cia ne kaltuos tie zmuones labai moka parit. ir del se… tu irgi teisi. palaikau
Dauginimosi? Na gerai kad, mes ne vorai, nes voro patele ,patraukli ar ne, po dauginimosi apeigu sueda savo partneri
reikia ieskuot ne tik pagal gruozi bet ir pagal vidines savibes. gali but ne grazi bet su ja yra apie ka pakalbet ir ja pradieda tau patikti. cia mano poziuris. ar as teisus?
Nu is prazdiu gruozis bet ne labai kad butu jau nafufirifshis tuokiu ne mekstu nuors ir ziauriai patinka. pagal mane net ne zinau reikia matit kalbet tada jau galiu pasakit eisiu su ja i kina, kavine ir t.t. o seip tai ilgi plaukai grazi figura bet ne 90x60x90 man patinka didesni gabaritai ir kad ne butu labai auksta. o dar net ne galiu niekuo cia priderint.
tada jei mergina negrazi- irgi PATI KALTA. paprasta. nafiga mums usuotos kreivakojes urodes?
[quote]
xpxpxpxpxpxpxpxpxpxpxpxpxpxpx rašė:
Gyvuliškas požiūris arba Visko pradžia:
- dauginimuisi ieškoma tinkama (patraukli) patelė.
pirmas komentaras,kur nesiulai galvos kam nors issiplauti
gal ir tiesa.