Noriu skanios misraines!
Noriu skanios misraines!Nesu tingine, pasidaryciau pati, i kavine nedumsiu.Visos tradicines jau atsibode
. Gal ka patarsit?
ISPEJIMAS - nemegstu paprikos. Aciu is anksto, zinantis ta jausma, kai siaubingai nori uzkrimsti, bet nezinai ko.
Tokiu atveju, teks valgyti tik neskanias
Man labai skanios itin paprastos: morkos, chesnakai ir majonezas. Ishmaishai ir skanaus .[dar galima dzhiowintu slywu idet
]
Virto kumpio 200 g,
pupeles virtos(tinka ir konservuotos)
kukuruzu indelis,
kiniskos salotos,
aliejaus saukstas,
grietine ir alejus pagal skini ir iprocius.
Viskas elementaru - kumpis smulkiai supjaustomas,salotos supjaustomas ir rankomis suspaudziamos kad siek tiek pradetu begti sultys.Po to viskas bendrai sumaisoma.Grietines,majonezo ir prieskoniu pagal skoni.
siaip gana gaivios ir socios salotos.Skanaus
O man skaniausios mishraines gaunasi tada, kai darau shaldytuvui aborta (ta prasme ishvalyma). Na, bet jei nebuna paprikos, tai su tais ishvalymais net neprasidedu
Pabandyk tokia : krevetes,baltos pupeles,porai,konserv.ananasai,majonezas… SKANAUS !
100g svieziu jausmu
ziupsnelis meiles
sumaisome su aistra
ir valgom dviese lovoje
…aha… dar nepamaisytu ir puse litro geros nuotaikos…
Eh, kokie jus isradingi. Smagu turet pasirinkima ir surast saldytuve arsiranda to, ko reikia neisejus is namu savaitgali
.
As galiu pasidalinti savo israstos misraines receptu:
1 pekino kopustas,200-300g krabu lazdeliu, 1 poras, 1-2 pomidorai, majonezas.Viska supjaustyti ir sumaisyti.
Dar patobulinant galima ideti virtu supjaustytu morku ir zirneliu. Skanaus!
Man labai patinka salotos su tunu:
Indelis tuno(savo sultyse)
Majonezo
1 st.virtu ryziu
Petrazoliu
4 virtu kiausiniu
Druskos
Pipiru
Viska sumaisyti ir valgyk skanias salotas
as irgi paprikos nemegstu. galiu ja vartoti tik kokiam troskinyje, kur lieka toks visai nuslopes skonis. zalios niekai . man topine misraine lietuviska namine, kitokiu gali ir nebuti.
prisiminiau ir as vienas saloteles:
tuna (koncervai)
virti makaronai (geriausiai kriaukles)
svogunas
majonezas/grienine
raugintas agurkas
labai paprasta, sotu ir skanu.
O mano megstamiausios su vistiena. Sudetis: vistiena(rukyta, kepta ar virta), rauginti agurkeliai, pekino kopustas, paprika(siuo atveju be jos ), pomidorai, galima dar ir poro, jei yra bei majonezas, malti juodi pipirai ir karis. Viska supjaustyty, pekino lapus suplesyti rankomis, iberti prieskoniu, ir ismaisyti su majonezu. GARDUMELIS!!! Skanaus!
tarkuotas lydytas suris, kepti duonos kubeliai, virtas kiausinis. Jeigu norisi, pagal skoni isidedi koki zalumyna.
SKANAUS
virtos bulves, rauginti agurai, zirneliai, svogunas ir majonezas. Skamba ne kaip, bet tikrai skanu. Galima dar silkes prideti bet ir be jos labai skanu.
Kalafijora apvirti ir supjaustyti,prideti krabu lazdeliu ir koncervuotu kukruzu. Ismaisyti su majonezu. Skaniausios buna, jei dar kelias valandas pries vartojima pastovi saldytuve. Skanaus!
Na man skaniausia: ryžiai + kukurūzai + fermentinis sūris + kepta duona ir dar truputis česnako, viskas išmaišoma su majonezu.
Arba gaivi vasariška - kalafioras pavirtas 1 min. ir susmulkintas su pomidorais + druskytės, pipiriukų ir majonezo.
Kaip apetita suzadino …
pekino salotos,
kepintos saulegrazos
virtas kiausinis
viska supjaustai ir sumasai su majonezu ar aliejum
visai neblogos