Noriu sexo...

Noriu sexo…

Taip ir neatsiranda merginu, norinciu to paties, ko ir as? Nekaltas Girtas

Girtas …noriu susirasineti su sex merginomis, laukiu ivairaus plauko, kurios megsta save jaudinti. Flirtas

Nu tai pasiimk laikrasti, susirask skelbimus ir skambinek i sveikata. Tel. dazhniausiai prasideda 8-800… O jei tam neturi babkiu, tai ir i shita tavo kvietima niekas neatsilieps Ignoruoju

Blogai kiek galima rasyti ta pati per ta pati,atsibodo jau

as irgi daug ko noriuCha cha

O tai gal jusu norai sutampa… Flirtas

Eay… jus visi padyke! Taip O as noriu cia ir dabar, o ne Telefonas. Laukiu paprastos ir aistringos butybes. Niam niam

Turi 10 min. kad mane sujaudintum. Parodyk merginom, ka gali, nebuk toks pasyvus Bučkis

galiu damoketi … yra cia norinciu merginu toks oras ar joms niekas netinka …

Pavargęs

hhhhmmmm…paprastos ,aistringos Nekaltas Nekaltas ne ,cia ne man Juokiasi Juokiasi Juokiasi

ale bliamba gerai suformulavai Laimingas

Kai nori, negali atsispirti… pacios neshvankiausios mintys lenda. Cha cha

Nu toks tekstas mane nelabai jaudina. Merginu manau taip pat. Tau dar liko 2 minutes. Pasistenk. Flirtas

GeraiCha cha

Zemiau pult neisejo ? Juokiasi

Tai ka, shaunuoli kazanova, nesugebi gundanchio teksto per 15 min. suregzti? Sunku tau bus gyvenime Žliumbia

O skustos netinka? Shiap higienishkiau uzh kokias nors bruzgynais apaugusias (kaip per ‘pati baisiausia filma’)

zemiau - tai skylen Cha cha

Labai prasminga tema ir zinutes irgi labai prasmingos…

O be to tas pasakymas noriu merginu, kuriuos save jaudintu, man kazkaip nepatinka, dar galeciau suirasti, jei paprasytu ji sujaudinti, tai ne kad pacios save jaudintu. Veee
Man tokie pasiulymai visai ne prie sirdies…