Noriu poliarizuotų akinių

Noriu poliarizuotų akinių

Ežere poliarizuoti akiniai reikalingi nebent gaudant raudes prie žolių, o lydekas spinigaujant, tai tik apsauga nuo saulės spindulių, daugiau iš jų naudos nėra.Todėl ir rekomenduoju pilkus.

Turiu rudus,nesiskundžiu nei žvejojant,nei vairuojant.Gerai

kolega ne dyrgelynai o dilgelynai- uj p…za ne ruskajaCha cha

keturrakisJuokiasi

Tik yra viena beda, nes nesioju akynius su dioptrijom ir nevaiksciosiu kaip pridurkas su dviem akyniaisNe, ka kas galit patart?

Yra labai pigiai zvejams.lt e-prekyboje poliarizuoti akiniai-antdėklai ant paprastų akinių. Buvau suradęs ir nusiuntęs nuorodą Alviskui. arba pats susirask, arba Alvisko paklausk. gal jis net ir nusipirko tokius.

Net nezinau ka patart. Pats nusipirkau polaroidus uz 140lt ir viskas isspresta Gerai, bet kai nesioji akinius problemele iskyla. Kazka esu girdejes apie anttdeklus, bet konkreciai nors uzmusk nepamenu.

Dar pas DiCarpis private paklausk (nes kažko nesirodo). Jam irgi ta pati problema yra.

Ieskojau bet neradauNe, zvejams.lt yra ju pardavime, bet nera nei nuotrauku nei kainu

Bijau, kad su antdeklais- nekas… Ish savo patirties zhinau- jie braizhosi (manau, kad suradus rimtesnius ir stiklinius- shios problemos nebutu), beto tie klipsai nera labai patogus- braunantis per krumynus kartais nukrenta (taip vienus pamechiau, nusipirkau kitus, bet ir vieni ir kiti susibraizhe). Kazhkas kazhkur rashe, kad turi tokius antdeklus, kurie gana tabiliai keliuose tashkuose uzhsikabina uzh turimu akiniu- manau tai butu geras variantas, bet tik tuo atveju, jeigu jie nera plastmasiniai (ar bent jau pagaminti ish kietos plastmases), nes susibraizho paprastai beveik per paty stiklu centra (kad ir kaip saugojau, laikiau futliare, per kelis menesius susbraizhe vistiek) kur labiausisi ishsigaube…

nu sprendimas paprastas,- nueini i optikos parduotuve, issirenki sau tinkamus antdeklus, ir i juos susidedi polaroidus .

Gal ishversk y lietuviu kalba… Kas pas tave pavadinta antdeklai? (stiklai su dioptrijom? Poliarizuoti stiklai? Remeliai be stiklu) Ir kas pavadinta polairoidais? (Poliarizuoti stiklai? O kur ju gauti? A?)

antdeklai-remeliai be stiklu ir kojeliu(tu kur ant ausu kaip akiniuose), kur ant akiniu kabinasi, optikoj juos pardavineja, kad tipo stiklus nuo saules susidet…
polaroidai-poliarizuoti stiklai. Kur gaut? Rimtos optikos parduotuves ir pacios turi, o jei ne tai gali nusipirkt poliarizuotais stiklais akinius ir is ju stiklus isimt…
as taip jau dariau viena syki, zukles prekiu parduotuvej pirkau poliarizuotus akinius, is ju isemiau stiklus ir optikos salone i normalius remelius susidejau, nu kad kaip mucha neatrodyt, nes tu zvejybiniu dizainas bais ne kox…

arba yra dar vienas varijantas,- polaroidai is kart su dioptrijom, bet cia biski brangiai kainuotu…
reiktu pasidarytnormalius akinius su tom dioptrijom kur reik, tada isimt stiklus ant ju uzklijuot plona poliarizuojancia plevele, ir sukist atgal tuos stiklus…

kur tokios pleveles gaut?
a xuj znajet, as darbe turiu, o eiliniam vartotojui tai xuj znajet is kur paimt.

Nu dabar kalis’ kiek ta plevele skystu pavidalu kainuoja pas tave Šypsena
Ir ant kiek jinai gerai prilimpa… Beto ir poliarizacinis efektas nevisu stiklu (pleveliu) vienodai geras.

Priesh kokius metus kai ieshkojau, tai viska ka turejo, buvo kazhkoks sh… kuris vos vos blikus nuimdavo. Tokiu pirkti nesiryzhau- velniopnuzhno. Na o pirkti normalius poliarizuotus akinius ir ish ju lupti stiklus… Gal ir galima… Brangoka vienok.

nebudu… vis tiek nepirksi.
o parametrai jos laaaaaaaaaaabai geri.

xuj ten brangoka, tokius pusetinus akinius uz kokius 40lt nupirkt galima… nu jei nori originaliu Polaroid bus 100-150lt.
nu dar tas remelis kur ant akiniu dedas kokius 70lt kainuos, nu ir uz darba kokius 20 lt sumokesi…
tik dabar nesakyk, kad normalus akiniai pigiau kainuoja…

o cia kainos mazdaug:
http://www.newport.com/store/xq/ASP/lone./ltwo./lthree./lfour./id.3575
/isprint./lang.1/qx/product.htm#pricing

manau aisku kodel nepirksi…