Noriu pirkti webcam ka patartumet

Noriu pirkti webcam ka patartumet Šypsena

Taigi artejau naujakai ir seip butu neblogai koky nauju metu tusa nufilmuot ir tt Šypsena noriu nusipirkt webcam kaina iki 100lt ka pasiulitumet kiek zinau jus visu rezoliucija 640x480 bet skaiciau pajeskoje temas tai ten parasyta reikai rinktis kurios mazai mirgulioje judinant ir tt tai ka pasiulitumet Šypsena tiesa o ar ymanoma su to webcam pvz jai yra ilgas laidas ja panesiot po kambari? arba atjungiant nu kompo fotografuot?

yra ir su tokiomis galimybemis, bet jos daugiau kainuoja!

As kai pamaciau tokia kai ji filmuoja tai noras man praejo i ja isvis ziuret.Krc kokibe tai kaip su telefonu filmuot. rezoliucija maza ir strigcioja. kamera logitech uz 100lt buvo kazkokia.

trukciot trukcioja, bet pasistengus, galima konfiguruoti ir isgauti nebloga judesi, bet ne idealiai. Vaizdas nepasakyciau ka lb geras. Fotografuojant siektiek geresnis, da su photo shop pataisius viskas ok. Nesiotis jei ilgas laidas galima, bet neprijungus prie pc nieko nebus. Prijungimas butinas.

as kalbu neprijungus prie pc fotografuot ar galima?

O neijungtu PC naudotis galima ?

nes draugelis kazkoki turejo toki paylga Šypsena prijungi prie kompo filmuoja o atjungus fotkinti galima

Parduodu *********************** ------------- Moderuota. Skelbimams atskira tema, gerbiamas kandidate į VIP. O jei labai norisi, tai ir privačia žinute galima paprekiauti dariniz

Jo mano pusbratkis toki pat turejo! Tikrai gali atjungus fotkinti! bet fotkes kazin ar gerenes gaunas negu su telefu fotkinant! O siaip jeigu turi normalia skaitmenine video kamera, tai ir ja gali pasijungti per PC !

pasiemiau is maximos uz 30lt,bet man jos per akis. ir visai netrukcioja,jei nustatymus moki keist.

atkreip dėmesį į rezoliuciją ir kadrų kiekį, nors visur deklaruojama, kad web kamai dirba 640 x 480 rezoliucija, bet nutylima, kad tokiu režimu ji gali apdoroti 2 - 5 kadrus. aišku vaizdas trūkčioja. Šiaip dauguma pigių realiai dirba 320 x 280 rezoliucija ir 15 kadrų max. - manoji irgi. Taigi jei nenori trūkčiojančio vaizdo ieškok, kad turėtų 24 - 30 kadrų apdorojimą ir 640 x 480 rezoliuciją.

uz tokia kaina pasiulyciau tik picos dviese suvalgyti Girtas