Noriu pirkt MP3 Grotuva....

Noriu pirkt MP3 Grotuva…

noriu pirkt mp3 playeri gal zinot geru svetainiu info apie juos apie firmas kur gamina juos koki pasirinkt ir t.t. jei zinot tokiu saitu plz post here. aciu is anxto

http://www.mp3-world.net/d/hardware/index.shtml

O siaip tai nueik i google.lt\com ir ivesk MP3 player harware ir tada sekmes paieskose.

as turiu DIVA mp3 su flash tipo atmintim
nu bl nesiskundziu, jau 2 metai kaip weikia ir dar priedo nesepsau weikai, o normaliai weikia

va toks pas mane http://www.mp3-world.net/d/hardware/tests/13.shtml

as bandziau dometis del ju skaitomu mp3 formatu, kai cd irasai is kompo ir paaiskejo vienas dalykas Šypsena jie neskaito vieno formato: "LAME MP3 ENCODER" jei rasi, ka sita formata skaitytu, tai tau gerai bus, nes dabar sitas formatas kompe naudojamas. Mp3 muzikai spaudziant Šypsena

Šiaip klausk elektronikos arba muzikos forumuose…

Kiaulė

tu nori mp3 ar mp3-cd ?

As siuliciau pavaikscioti po gamintoju svetaines ir ten pasiziurineti oficialios informacijos Laimingas

Na, aš turiu paprasta CD-MP3 "Emerson" player’į. Ir visiškai nesiskundžiu.

mp3. mp3-flash

siulyciau jei turi $ tai pirkt koki hdd tipo
kur telpa apie 10gb VA ten tai daiktas

o kiek mokejai ?

cd-mp3 as turiu. ir skaito viska norm. turiu RioVolt SP90

pries du metus as uz ji suplojau 400lt
bet tada jie dar tik prasidejo lt

maga suzhinot kaip ten su jo krtimo/smugio atsparumu ??? hardas shiaip tai smugiu bijo ??? na nebent kokioj gumoj jis gal Nekaltas

mano draugelis turi toki kaip mano. tai karta vaziavom su motorke ir padariau toia bajeri, tipo biski i ora issokom Šypsena tai jam is kisenes iskrito ir vistiek normaliai veikia Šypsena o siaip manyciau tie su HDD vistiek turetu but kazkaip apsaugoti

na ir ka nusprendem?

Turi omeny iPod? Va ten tai daiktas Gerai deja kaina aukshta Žliumbia

Pirk iPod is Apple tikrai geras dalykelis. Yra nuo 10GB iki 40GB Skaito Mp3, wav, aiff. Per Firewire jungiasi prie kompo. Gali naudoti kaip nesiojam hard’a turi displeju grafini, dideli . Be to labai gerai atrodo ir nedidelis i kisene tikrai tilps.Mirkt

As pats nusipirkau ir esu patenkintasŠypsena

arba sita
arba pigesni varianta JUNKEBOX (ar kazkaip panasiai)
pusbrolis rusijoj vasara ta junkebox pirko uz 100baksu Šypsena
su 10gb atmintim ir LCD ekraniuku (rodo pavadinima, daina, laika)