NORIU MODERUOTI SI FORUMA!!!

NORIU MODERUOTI SI FORUMA!!!

Kazkaip pagalvojau, kad visai neblogas salygas turiu tam… darbe prie kompo ir namie, kodel gi ne…Nes cia tai ziuriu bardakas juodas!!!

Tai gis - kaip gis, "kad bardakas butu", as irgi taip galvojau kol uz bardaka viska Moderai man buvo ateme!!!

nu jau ne siam forumui tikrai nereikia moderu,…

Užsvaigaj zuikuti čia biškiBlogaiBlogaiBlogaiPiktasPiktasPiktasMirktMirktCha chaCha chaCha chaLiežuvisLiežuvis

Jofana skaityk forumo pavadinima Apakęs

Dar vienuoliu tik truksta. Ir atsiranda cia visokiu!

Zuikeli, siame forume moderatoriu nebus, nes jis tam ir skirtas, kad visoke psichai turetu kur isliet savo pykti…Mirkt Nors, as irgi, mielai ji ‘pramoderuociau’…

TYLET VISIEMS!!! naujokjeliams, cia buvo realus pasiulymas, jei nenorite nereikia, nes matau, kad cia tik vaikams duoda moderuoti, na aisq isskyrus ZAJOBA ir Marciux,a , o visi kiti cia ti "S" mala!!!

che yra blevyzgos, o jos negali but moderuojamos… nebent fludas, zninuciu skaiciaus padidinimui.

Cia ka tu naujokeliais vadiniKietas?

Kad pavyzdziui ir tave…Piktas

Sakai?

O tu i data toj temoj paziurekMirkt

Nu ko tu toks piktasAš nekaltas? Elementaru, kad pirmiausia, zmogus, i zinuciu kieki pasiziuri… Tai ne be reikalo, turbut, ateme…Aš nekaltas?

Zinoma, kad noriu…!!! tegul duoda bandomaji laikotarpi - jei nepatiks gales atimti teises…

Taciau manau, kad cia niekam neidomu tie mano pasiulymai…turbut tie visi kas gavo Moderu statusa maldavo kokiu nors Adminu…as tai nesiruosiu…nenori ir nereikia…

Jokiu budu ble.t nx nieko cia nereikia vat nx…Piktas

DrexL : tai baisiai valdzios norisi? :slight_smile:
Zinok life is not fair :slight_smile: Have fun :slight_smile:

Demo - Davaite pet

O paciulpti nenori?