noriu kad sugriztu…
noriu kad sugriztu jaunyste. kad sugriztu tas gyvenimas kuriuo gyvenau…ir tie laikai kajp buvau naivi ir viskuo tikejau …noriu kad sugriztu pirmas bucinys… noriu vel viska pradeti is naujo…noriu kad sirdyje buvo uzgijusios visos zaizdas ir niekada nebuciau sutikusi zmoniu kurie mane iskaudino…noriu kad ryte po eglute rasciau dovanu… ir draugaj buvo nepasikeite… noriu eiti pirma karta i mokykla…noru viska daryti pirma karta…
gaila, bet tai niekada nesugris …
noreti,kaip zinia nedraudziama,ale tokie norai kaip tavo,tai tikrai nenueis Dievui i ausi…
nu tu moteryt pasnekejai,kaip sena boba…gyvenk ir dziaukis gi…nors pripazinsiu,ir man tokiu dienu uzeina,kad susimastau,velnias,graziausi metai prabego…nors man tik 19 dabar…bet zinai ka tada darau?pasiimu SEX AND THE CITY video ir paziurejusi pamastau,bliamba ir as taip siausiu kai busiu tokiu metu…o dabar gi tavo jaunyste,zydejimas…
O as noreciau viska sustabdyti ir gyventi tuo, kuo gyvenu dabar…
Ech…
blemba, ne taip seniai suvokiau, kad jau 3 metai kaip ne "niolika" ir po truputy pradedu suvokt, ka reishkia shirdyje vis dar "niolika"…
Belieka nusizudyti
Ehhhhhhh as ir dabar noreciau sustabdyti
Ir vel kas nors nuskriaude
as irgi noriu,kad daug kas sugriztu,bet zinau,kad taip niekad nebus,tai tada noriu,kad ateity butu kas nors panasaus mielo,kaip praeity
kai ko is sito ka parasei as irgi noreciau…
Belieka nusipirkt laikrasti "noriu"…
As irgi noreciau, kad sugriztu tos netupestingos dienos… Noreciau istaisyti kai kurias klaidas, arba padaryti ko nepadariau, o dabar gailiuosi…
Siaip tai metai bega nerealiai greitai! Net nespeji pastebet…
Dieve mano Pagalvojau, kad tau jau kazkur 60 metu.
Paziurejau profilius ir tau tiek pat kiek ir man.
Negu pas tave viskas ant tiek blogai?
Nepergyvenk, pasenus vel suvaikesi
eeee… galiu lazintis, kad yra mase ivairiu dalyku, kuriu dar neisbandei…
ech svajokle …
Neblogas noras bet geriau forget about this and live your life now
O aš norėčiau, kad sugrįžtų kefyras po 26 kapeikas.
O dar gira is tu masinu, gazirovke, bandeles po 3 kapeikas, ledai, kurie greitai istirpsta…