Kaip susidraugaut su sese, kuri nuolat konkuruoja? Ji ne tik bando atkirsti visus pazistamus vaikinus, bet ir konkuruoja del visu draugiu demesio… As to tikrai negaliu suprast… Juk nebutina visko savintis, galima ir graziai su visais bendraut… uz tai as jos kaskart vis labiau imu nekest… o noreciau, kad mano sese butu geriausia drauge…
nu cia dabar kas per sese
manoji, tai mano vaikinu nekabina, nes jie jai dazniausiai per zemi, o del draugiu demesio tai isvis niekada jokios konkurencijos nebuvo
tu su ja kalbekis, gal pades
oho…nu lyg ir normliai jai jau tu metu, kad suprastu, ka ji daro.tarp manes ir mano seses 4,5 metu skirtumas. dabar mes pacios geriausios drauges ir atimiausi zmones pasaulyje. mes visada visai gerai sutarem, bet tik nuo kokiu 17 metu mes pradejom daugiau bendrauti. o dar po meteliu jau labai prisirisom viena prie kitos. seniau draugai buvo atskiri, dabar visi bendri. be to mes dar labiau suartejom, kai buvo sunkus metas…
va tai viso sitos rasliavos moralas toks, kad jeigu ji dar nevisai supranta kaip jai pasiseke, kad ji turi sese, kuri gali buti geriausia drauge, tai po kokiu meteliu jai daeis. uzaugs ir baigs konkuruoti. is tikruju tai, geriausi draugai yra labai puiku, bet su seserim vistiek risa kur kas daugiau, taigi jeigu sieja kraujo rysys, bendri isgyvenimai ir dar puikus bendravimas - tai yra nuostabu. kada nors ir tavo sese turetu suprasti, ka turi