noriu i USA
USA naujos galimybes…noriu!!!
kai tik sueis astuoniolika iskart tiesiu taikymu i USA
juk ten geriau nei lietuvoje, ar ne?
gal zinot kas kaip bent vasarai gauti viza i USA??? gaila, kad man dar tik 15metu
Tai va, kai prabegs 3 metai Lietuvoje, gal persigalvosi?
ir ka tavo manymu tu cia viena, ar ir su prieziura darysi budama 15 metu ? cia tokiu vaiku vienu be suaugusiu prieziuros dar negalima palikt. o kas pas tave per planai ? galvoji cia pievos platesnes begioti ? sedek namuciuos ir dziaukis jaunyste nenusisnekejus.
To Zajoba - ir
Ir ka cia bepridursi…
na pievose begioti nesinori…ir as ne "cia toks vaikas"
neisizeisk del to , kad pavadinau vaiku.
nesu garantuotas konkreciai del to amziaus, bet ar tik ne iki 16 metu vienu vaiku ( nzn kaip kitaip juos pavadint) namuose , be prieziuros negalima palikt.
nors ir kaip suaugusi tu jautiesi, taciau istatymas yra istatymas ir tokiu islygu, kad tu manai kitaip nera.
na net nzn ka tau ir pasakyti… bet man labai liudna
O kodel nori taip i USA? Ko taip blogai tau Lietuvoj? Ka, su tevais nesugyveni? Mokykis, ir gal gausi stipendija uni baigti JAV-ese. Bet be mokslu, be patirties, be pinigu… juokauji. Gal nesi vaikas, bet labai nesubrende norai.
i USA noriu nes ten mano vaikinas lietuvoje nera labai blogai, bet mano sirdute nori…
na o as nelabai juokauju, mano tewai sutinka, kad kai sueis 18 iswaziuociau mokytis i USA. Beje mokaus 9-10, tai gal sansu yra
ir nemanau kad mano norai nesubrende…jie milijona kartu apgalvoti ir aptarti.
[quote]bambiozZzke rašė:
i USA noriu nes ten mano vaikinas lietuvoje nera labai blogai, bet mano sirdute nori…
na o as nelabai juokauju, mano tewai sutinka, kad kai sueis 18 iswaziuociau mokytis i USA. Beje mokaus 9-10, tai gal sansu yra
[/quote]
Tai manau, kad temos pavadinimas turetu buti: noriu buti su savo vaikinu, nes is tikruju, tu to nori, ar ne? O ka daro vaikinas? Kiek jam metu? Kaip jis pragyvena? Ar Tave islaikys finansiniai, kai atvyksi? O kas jeigu jis Taves nesulauks? Ir kas uz moksla mokes? Nepasigesi teveliu? Tik keli klausimai is daugeliu, kur tikiuos, kad esi aptarusi. Sekmes.
Tai manau, kad temos pavadinimas turetu buti: noriu buti su savo vaikinu, nes is tikruju, tu to nori, ar ne? O ka daro vaikinas? Kiek jam metu? Kaip jis pragyvena? Ar Tave islaikys finansiniai, kai atvyksi? O kas jeigu jis Taves nesulauks? Ir kas uz moksla mokes? Nepasigesi teveliu? Tik keli klausimai is daugeliu, kur tikiuos, kad esi aptarusi. Sekmes.
[/quote]
na gal ir ne visai toki pavadinima pasirinkau…Mano vaikinas zaidzia krepsini, na jam gerai sekas uz moksla mokes teweliai, nes jie mano kad uzsieni turesiu daug daugiau galimybiu, nei lietuvoje
as tik nelabai suprantu kodel visi taip pyksta kad as noriu iswykti is lietuvos…man keista ir aisku liudna
DarPo1 rašė:
[quote]bambiozZzke rašė:
[/quote]
Tai manau, kad temos pavadinimas turetu buti: noriu buti su savo vaikinu, nes is tikruju, tu to nori, ar ne? O ka daro vaikinas? Kiek jam metu? Kaip jis pragyvena? Ar Tave islaikys finansiniai, ir ar jis ar kas kitas mokes uz mokslus , kurie nera pigus kai atvyksi? O kas jeigu jis Taves nesulauks? Ir kas uz moksla mokes? Nepasigesi teveliu? Tik keli klausimai is daugeliu, kur tikiuos, kad esi aptarusi. Sekmes.
mano vaikinas manes TIKRAi sulauks!!!
Tik man labai gaila kad visi tokie pikti ir pykstat kad noriu buti LAIMINGA!
tikrai niekas ant taves nepyksta , o tik bando patart , kad tau butu geriau.
daryk, kaip tu manai tau geriausia . but smagu po to isgirst tavo pasakojima, kaip sekesi
asiu uz palinkejimus ir kai kuriuos patarimus
paziuresim kai cia bus…
[quote]bambiozZzke rašė:
mano vaikinas manes TIKRAi sulauks!!!
Tik man labai gaila kad visi tokie pikti ir pykstat kad noriu buti LAIMINGA!
[/quote]
ZAJOBA teisingai rase. NIEKAS pyksta. Manau tik, kad tie, kurie turi patyrimo, bando perspeti, kad gyvenimas nebus toks lengvas. Pinigai JAV-ese nebeauga ant medziu. Tie medziai seniai nukirsti.
Linkim daug laimes ir sekmes. Mums visiem to reikia. Kasdien.
…dar 10 kartu tavo nuomone keisis kol 18-os sulauksi