Noriu graziu, naturaliu nagu
Sweikos, Turiu tokia beda mano nagai yra negrazus, smarkiai sloksniuojasi …Kokius vitaminus man reiktu gert kad nagai butu grazus
vitamina C
nelabaj padeda
As tay kazkada geriau kedro alieju ir man padejo
tavo bedos
[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/3136 98.111-=(413379375](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/313698.111-=(413379375) pasiskaitinek, gal pravers
Aga mano irgi tokie patys
tada bandyk B
ir taip visa abeciale - mazu pataikysi
nu kas nors taigi tures tikt…
shiaip tai yra tokios piliulytes nagams ir plaukams su vitaminu e sako padeda shiaip nenaudoju tam nieko nes manishkiai naguciai pakiankamai stiprus
Kad nagai sutvirtetu, vartok daugiau cinko. Yra maisto papildai su cinku. Dar vartok vitamino H (biotino) irgi teiraukis vaistinese. siaip dar vitaminas A irgi machija. valgyk daugiau morku ir gerk zuvu taukus. Bet svarbiauiai tai vartok daugiau kalcio. Gerk daugiau pieno ir valgyk jo produktu. Taipogi yra maisto papildai su kalciu. Siaip plaukai ir nagai yra praktishkai tas pats. reishkia jeigu pas tave plaukai sveiki, bet tik nagai nelabai, tai gal chia kita problema.
nu seip is tikro manau kiekvienai nuo organizmo priklauso, ziurint ko truksta jame…o man tai padejo kalcis,magnis ir zinkas…yra tokie vitaminai kartu.po 100 tableciu supokuota, tai as su pertrauka isgeriau 200 tu tableciu tai tikrai padejo aisku ir tie stipriklai nagu yra geri, bet ne visi aisku,reikia issirinkti tikrai tinkanti nagams…pabandyk, turetu padeti
as irgi noriu
nailtekas tikrai padeda isbandyta