NORIU dar labiaU!;DD

NORIU dar labiaU!;DD

man taip grazhu visokie tokie akiniai dideli Myliu Myliu Myliu Myliu Myliu Myliu Myliuvasaraaaa greichiauu!!! jau per zhiema 3ejus saules akinius nusipirkau! Cha cha negaliu sulaukt kada uzhsideti teks! Užsispyręs be to shitie lb madingi!zhveriuko kailio rashtu imitacijos remeliuoseNiam niamhuh zhiema varo y nevilty! Veee Nustebęs Vau! Ignoruoju

dideli akiniai nuo saulės yra puikus dalykas,nors man tokio modelio kaip foto nepatinka.

man tj grazhu tokie zhvajgzhdishki ale Cha cha Žvaigždė

Nera Paris Hilton tokia durna. Vat tokia akiniu mada grazino… Cha cha

agha!del to supaH Šypsena bet ne vien parissss Liežuvis

Baisus" Metų pelėda" . Nepatink Blogai Katė

poetka, metu nesekanti madu? Cha cha

bbd Piktas Špyga Katė

nereikia shitaiP! Cha cha Taipviskas ok… Cha cha

O man bloga diena Valio Kietas Katė

tay yra ir kitokiu budu ishsireikshti! Šypsena toks ispudis kad visi i banga ateina kai buna pikti!nes tik apvaryti ir pademonstruoti shustruma mokama=] na nesvr…;] ne tam che susirinkom.o mano Myliuakinuku Myliu aptarineti Šypsena Mirkt

Taip. Aš tai tikrai atėjau čia , kad parodyt savo "šustrumo " lygį . O dėl akinių išreiškiau savo subjektyvią nuomonę, nes kaip supratau , tai jei pasakys , kad madinga nusiskust plaukus , tai taip ir darysim , nes madinga. Blogai Aš vertinu pagal savo kriterijus : Patinka/ Nepatinka ir Tinka/Netinka ir man dzin , ar šiemet tai yra “ant , po ar ūž bangos” keep it real Tūsas Katė

grožis čia šitie Girtas

nieko

patinka ir man tokie Cha chabet Paris tokius nešiodama gadina reklamą Drovus Cha cha

kazkodel man didziuliai akiniai nepatinka. nezinau, kodel Nekaltas Cha cha

panasu i YSL

PROPA poetke tu… Cha chanieko nesuprati tay su manim nesigincyk Cha cha

Siaubas Baisus