noriu Crysis!!!

noriu Crysis!!!

netu vienas Mirkt Speju tex PC neblogai upgreidintis Šypsena Net nespeju, o reix Šypsena

lomkes… Cha cha

Pamaniau kad foto Cha cha

Laukiam nesulaukiam, reikes duoti GTX’ui apkrovos biski Šypsena

nieko tokio ahujieno nematau… :confused:

Reiks naują kompą pirkt…

Coming soon Cha chaJau ilgokai sita reklama parduotuvej kabo Cha cha

Palyginimui low-high pic Šypsena su DX10 atrodo gerookai graziau.ve3d.ign.com/articles/news/34748/Crysis-Detail-Levels-Comp aredMinimum System Requirements OS: Windows XP or Windows Vista Processor: 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster (Vista) Memory: 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista) Video Card: 256 MB Hard Drive: 12GB Sound Card: DirectX 9.0c compatible Real Recommended System Requirements OS: Windows XP / Vista Processor: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ Memory: 2.0 GB RAM GPU: NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar

lapkricio 16 isleis (ligtaj) spalio 26 demo!!! Šypsena laukiu nesulaukiu, laukiamiausias siu metu geimas (man asmeniskai ajsku) dbr zaidziu mp beta tai kolkas nerealiai patiko nors neluzta nei medziai nei nejuda krumai dx9’am multiplayeri Šypsena grafika grazi net ir medium Liežuvis

Lordaz> kaip performancas?

kraupus kolkas, bet ingame visi sneka kad tik betoj toks, kai iseis demo (arba full) bus apie 20fps daugiau (daug kas net nesugeba su 8800gtx high palosht betoj Juokiasi) taip tai pas mane apie 20-25 fps: med/low 1024x768 100hz nustatymuos, kartais uzsioziuoja zaidimas ir nukrenta iki -2fps Šypsena nu isvis screenshotus matai bet cia pradzioj, po keliu min zaidimo kai uzsistremina viskas tada kaip ir sakiau 20-25fps Šypsenamano pc: P4 3.0ghz, GF7800gs 256mb agp8x, 2gb ram Šypsena

paciu laiku 8800GTS/640 pasiemiau Cha cha

pavydziu Šypsena as irgi apie tokia svajoju, su nauju pc Juokiasi

Nu va, bus kur ir mano naujaja 8800GTS isbandyti Cha cha

fuflo paskutinis cia bus

Juokiasi

Is kur zinai flexai? Cha cha

Tiesiog nieko naujo nepasiulo sis geimas va gears of war ir halo3 yra tikri geimai ;D nesakau kad sis bus blogas zaidimas bet kad perdaug ispustas ir kad nepateisins lukesciu kaip mano du pamineti pateisino tai faktas

Skonio reikalas, pvz man Halo2 ar tas pats Halo3 visiskas kosminis slamstas pries senaji FarCry