noriu Crysis!!!
netu vienas Speju tex PC neblogai upgreidintis
Net nespeju, o reix
lomkes…
Pamaniau kad foto
Laukiam nesulaukiam, reikes duoti GTX’ui apkrovos biski
nieko tokio ahujieno nematau…
Reiks naują kompą pirkt…
Coming soon Jau ilgokai sita reklama parduotuvej kabo
Palyginimui low-high pic su DX10 atrodo gerookai graziau.ve3d.ign.com/articles/news/34748/Crysis-Detail-Levels-Comp aredMinimum System Requirements OS: Windows XP or Windows Vista Processor: 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster (Vista) Memory: 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista) Video Card: 256 MB Hard Drive: 12GB Sound Card: DirectX 9.0c compatible Real Recommended System Requirements OS: Windows XP / Vista Processor: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ Memory: 2.0 GB RAM GPU: NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar
lapkricio 16 isleis (ligtaj) spalio 26 demo!!! laukiu nesulaukiu, laukiamiausias siu metu geimas (man asmeniskai ajsku) dbr zaidziu mp beta tai kolkas nerealiai patiko nors neluzta nei medziai nei nejuda krumai dx9’am multiplayeri
grafika grazi net ir medium
Lordaz> kaip performancas?
kraupus kolkas, bet ingame visi sneka kad tik betoj toks, kai iseis demo (arba full) bus apie 20fps daugiau (daug kas net nesugeba su 8800gtx high palosht betoj ) taip tai pas mane apie 20-25 fps: med/low 1024x768 100hz nustatymuos, kartais uzsioziuoja zaidimas ir nukrenta iki -2fps
nu isvis screenshotus matai bet cia pradzioj, po keliu min zaidimo kai uzsistremina viskas tada kaip ir sakiau 20-25fps
mano pc: P4 3.0ghz, GF7800gs 256mb agp8x, 2gb ram
paciu laiku 8800GTS/640 pasiemiau
pavydziu as irgi apie tokia svajoju, su nauju pc
Nu va, bus kur ir mano naujaja 8800GTS isbandyti
fuflo paskutinis cia bus
Is kur zinai flexai?
Tiesiog nieko naujo nepasiulo sis geimas va gears of war ir halo3 yra tikri geimai ;D nesakau kad sis bus blogas zaidimas bet kad perdaug ispustas ir kad nepateisins lukesciu kaip mano du pamineti pateisino tai faktas
Skonio reikalas, pvz man Halo2 ar tas pats Halo3 visiskas kosminis slamstas pries senaji FarCry