Norit susipazinti klausiu rimtai ?
nespet atrasinet i zinutes idomus pokalbiai tikrai domina juk tu nieko neveiki tik sedi prie kompo
prasau uzeik i http://www.ieskok.lt prisijunk prie savo vartotojo paziurek meniu juostoj On-AIR ir cia prasideda tavo naujos pazintys nera gedos jausmo uzkalbint pirmai pirmam … o ir zinai apie ji ja netiek jau ir mazai darai tai ko nedarei anksciau ir tai daug maloniau …
Turiu toki patarima tau. Pusk tu ** su savo tokiom temom (ce svelniai tariant)
niu niu
velnys ramekas jam cia nuolatine busena tokia- kai tik naktis, taip dp atsigauna
tik idomu kaip cia bare jo nebesimato
na ir valink ten. blia vien paziurejus i merginu topa tai man baisu pasidare… jei tokios tope, tai kokios turetu but netope…
Gaila nezinojau kas per vienas buceu is ledo kubiko nukales Pre koke merkurijaus bepozuojanty
Va va ka as ir kalbu
velnys asileli lameri
jai pasiulysiu kam nors suittikti vis teik niekas neis taip kad nepatinka neskaitai arba nerasai cia buvo pasiulymas kai kas ji suprato =-DD
o tau iki supratimo uzaugti reikia
siap ir ash ten esu…hmm hmm
Lyzargic banned !@*net-69.balija.dokeda.lt Firewall rejected =-D
jai nesupratai tai tave ten pats siunciau o jai sugryzai vienas kaltink save =-D ne ten papuoliai tada
topai ieskok.lt sudaromi pagal gautu/siustu emailu skaiciu o ne pagal grozhi, taip kad…
Nothing personal
Na kas lameris kas ne ne tau sprest. Pirma isiaiskink sito zodzio prasme po to kalbek. Beje manau tau neprosal butu galva isiplaut
nx jam asikini jis lameris =-D
siuo atzvilgiu lameris likai tu =-)))
o kitu atveju neminesim =-D
[quote]
dp21 rašė:
nx jam asikini jis lameris =-D
Kazko man kitox vaizdas suisdaro. Negi dauguma lameriai o tu ne? Tai gal atvirksciai
ka cia daba laminiesi? bene kompiuterąstas bųsi?
Nori draugauti ?
Rider rašė:
ka cia daba laminiesi? bene kompiuterąstas bųsi?