Nori parsiduoti

Nori parsiduoti

Parduodu ilgai myleta ir naudota JVC KD-SH99R. Tie kas zino, kas per magnetola, tiems aiskinti daug nereikia. Kas nezino tai yra auksciausios klases (9 klase) JVC magnetola. Skamba ipatingai kokybiskai, su tokiom magnetolom vaziuoja i garso varzybas. Pati magnetola sveria net 2kg. Visas skelbimas ir daugiau foto skelbiu.lt/skelbimai/nuostabi-magnetola-jvc-sh-99-r-2068789 4.html

dar yra kas megsta drakonint savo auto su tokiais sdais? nuo 2000m jau nebendaug masinu like kur ner dar gamyklinio mago. neisivaizduoju merso kokio 09m. su tokiu gaidziu ipirdolintu

geras cifravičiokas Gerai

turiu rm sitiem magiukam jei reikia pilno kampliektogoogle.lt/search?q=jvc+rm-+rk+100+remote&rlz=1C1SVEE_enGB4 28GB428&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=g5XHVOfFDsX1UNvJgtAK&ved =0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643jamkit uz pitka

i i-kluba idek ir nupirks

Prieš 6 metus reikėjo pardavinet

lankelis turi buti sidabrinis. kaina tai uzlenkes, realiai 40 evru visi pinigai. pats lygsiol juzinu sh 909 jei kam reikia pilnas komplektas su dokais, dezem, distanciniais 70evru Cha cha

70 euru Juokiasi

drylio, dezes ir doku nereikia, duodu 40 evru ir dar deresimes vietoje Cha cha

Katė Juokiasi

aš tai mielai volkswagen beta magelį priglausčiau kaip foto nebrangiai, gal kas netyčia turit? Drovusobrazki.elektroda.net/41_1176410675.jpg

prakapukass , turiu jis man groja geriausiai (grundig gamybos) Juokiasinet uz gamma geriau parduodu kartu su masina

VIN tikrai, groja puikiai. Valdo cd changer, na daugiau man automobilyje ir nereikia Šypsena

Špyga Cha cha

uz dyka toki dziuvesi atidaviau, bbd as ant sidabriniu magu, slykstu

o kai buna sidabrine panele, tai ko ne?

Grazios foto Mirkt Patinka fotofrafija? Mirkt