Noreciau pasiteirauti del xp

Noreciau pasiteirauti del xp

Instaliuojasi pvz win 98, win 2000, ir linux bet kokia tvarka. Tik reikia partition magic manualus perskaityti. Jie yra instaliavus PM pdf formate.

shiap nesamone kad winxp butinaj turi buti fat32, puikiaj ejna jei xp buna ntfs

Siaip tai pirma instaliuojama Win 98SE i C: , o is ju WinXP i D:
ir visur FAT32 turi buti.

Neiseis Xp nepalaiko 98!

kas tau neisejo?

as bandziau visokiais budais-man neisejoŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

Na winXP turi tokia funkcija convert tai su ja NTFS galima keitalioti i FAT32 ir atvirksciai tai cia nematau jokiu problemuMirkt O del instalinimo ant XP tai reikia tau skelti harda (partition magic 8) o toliau nurodai active partition ir viskas install win98se…Šypsena

net jei sisteminis ( aktyvus ) diskas yra ntfs, visada ji galima konvertuot i fat32 Šypsena tiesa, po win98 suinstaliavimo paprastai tenka atstatinet winxp boot sectoriu… Šypsena nors kai kurios win98SE versijos palieka krovimosi meniu ir net sugeba pakoreguot kad butu pagal default win98 Šypsena

Deje ant windows xp uzinstaliuoti win 98 nelimpa! tiesiog tau to padaryti neleis. tiesiog pasidaryk diske pasidalinimus i pora disku, tada i kita diska galesi irasyti win98 zinoma jei tavo diskas yra nes NTFS tada nepavyks bet jei yra FAT32 tai jokiu problemu neturetum tureti.

tiesiog girdejau kad ant win98 eina geriau zaidymai nes tipo mat xp daug ramo valgoŠypsena

Na priklauso kokia pas tave failine sistema. Jei NTFS tai nesusiinstaliuosi.
Patarciau tai atsiskelti dali disko win98 ir ten juos susiinstaliuoti. ( tai gali padaryt su partition magic.
O kam tau 98 jei xp turi? Šypsena

sveiki noreciau paklausti ar imanomas toks dalikas kad ant xp instaliuociau win 98 neistrinus xp? Jai imanoma tai kokiu budu nes tikrai nenoriu trinti Xp kad galeciau pirma win 98 o paskui xp… patarkite.