Noreciau isigyti BMW
Noreciau isigyti BMW 318 touring 90 m. mazdaug…
Ka apie tai manote
Nu patinka tai pirk,ką galim manyt? Tai gal jau atsiprašant … nuomonės neišgirdęs kitų nieko negali padaryt? Gal paklaustum +/- ar ko nors panašiai
Nu ka mes apie tai galime manyt…pirk…
pagalvosiu per visa nakti ir pasakysiu ryt ryte… Buk protingesnis.
Tai kaip suprast ta uzklausima ka mano?Jei kas nors pasakys nepirkt tai ir nepirksi?
Delo chozeijskoje…
Pasakys ryte vaziuok su trulu o ne su bmw tai ir važiuos aj gal nepirk,kam tau jis
318 BMW bus gana neblogas bet… jeigu perki BMW bent jau mano nuomone turetu but 6cil. taigi 2.0l butu geriau Del kuro sunaudojimo tai 318 mieste srebs panasiai ar netgi daugiau negu 320 t.y. apie 10-11l/100km o uzmiesti 318 vaziuojant apie 100km/h turetu but ekonomiskesnis bet irgi nelabai daug taigi tau sprest.
Beje paciam teko vazinet su 320 87m.
Tik dar klausimas iskilo ar pas E30 buvo 2.0 varikliukas su 24 voztuvais? Tas butu tikrai ekonomiskesnis uz 318
rimtai pasieskok 320,nes masina yra nelengva, 1.8 mataras per silpnas ,sanaudos tikrai panasios,draugas turi 318 ,o as 320 tikrai geriau 2.0litro 6cilindru,tik gera rasti sunku.Neapsigauk.
Shark1 rase:
rimtai pasieskok 320,nes masina yra nelengva, 1.8 mataras per silpnas ,sanaudos tikrai panasios,draugas turi 318 ,o as 320 tikrai geriau 2.0litro 6cilindru,tik gera rasti sunku.Neapsigauk.
Visiskai sutinku,320 tai geras mataras,net neziurint i tai kad valgo truputi daugiau
nereik pasaku, 320 yra ****as varyjentas bent jeu pas e30,t.y. neplyta. 318 zhymei ekonomishkesnis ir nezhymei silpnesnis.o 320 srebia kaip 325 tik kad nevalina visishkai…
Na as nesenai isigijau: tai minusai tokie:
Gale labai mazai vietos… daugiau jau bulkoje ir golfe
Labai silnas ir garsei veikia peciukas
Salono apsvietimas durnuoja, kaip ir visiems BMW ( kelios lemputes cia)
Privalumai:
BMW ir dar touringas netradicine masina kartu su graziu dizainu.
Vairuotojo vieta patogi…
na ir daugiau kazkokiu yra
ziurek kaip tau geriau!
Gazas69 jei ne paslaptis uz kiek isigyjai?
Su duju nauja iranga(balionas zapaskes vietoje) su signalizacija, su viskuo viskuo… gavosi ~1700EUR
Na bet masina 1992metu, liukas, elektra, sildomos sedynes, oro pagalve, ABS. Tik tiek kad 316…
Nemazai…
nu jau ne 320 tai jau nepirk jej ten 12v… Ryja tai tikrai ne kaip 318pats turejau taj ekonomijos ten nulis
jej jau tokis bmw tai 318 (geriau plyta)arba 325 mano manymu
o tie touringai sheip tai pasiutusiai grazhus
sekmes
del peciuko tai neteisybe. Jei pas tave taip yra , reiskia kazkas netvarkoj. Turejau e30 318. Peciukas veike tyliai, o pute netgi labai gerai . O del salono apsvietimo, tai pasikeisk jungiklius ant duru. Nuo ilgo naudojimo oksiduojasi kontaktai ir pavargsta spyruokles, todel gerai nekontaktuoja
Mano nuomone 2 Ltr 12 vozt variantas tikrai sh, pats toki turejau, vaziuoja nekaip, o kuro sanaudos dideles, jau geriau 318, o dar geriau 318s. Aisku nekalbu apie 320 su 24vozt.