Noreciau isgirsti jusu atsiliepimus apie nokia 3510.Kokius randate minusus,ar pliusus?
nu vienas minusas kad bishky didoka…bet as vistiek jos noriu…ir nusipirksiu…kada nors
Nokia vardas iskarto koks… Daug navarotu…
ir dizainas grazus… eina siust logotipus melodijas… Auksas ne telefonas
Geresnio naujo telefo uz tokia kaina nerasi,na nebent tau NOKIA nepatinka.Liuksiskas telefas,visos melodijos polifonines.
Nera jau jis toks geras.Didelis minusas, kad paciam melodiju kurti nebegalima.Bet uztat zaidimai labai liuxovi ir dar wap,bei GPRS.Normalus mobilnas ir tiek.
Be to melodijos ne visos polifonines, yra ir paprastu.
atsibodot, gi savaime aisku kad tai mobilus-didelis pliusas
***** geriau pirk 6210
pasiimiau sian 3510 po 3310 telefas patinka. patinka ir po 7110
dabar trumpai apie pliusus ir minusus
GPRS (tik per WAP, bet kai omny 9 lt per menesi ir trafikas neapmokestimas tai uztenka).
Polifonines melodijos (labai graziai skamba)
Svoris (106 gramai - ne tiek jau ir daug tokio didumo telefonui)
Ekranas kaip 6210, 6310
150 SMS atmintis (kaip 7110, 6210, 6310)
dydis (3310 atrode per trumpa, 6210 perilga)
kalendorius kaip 6210
gal visgi MMS - per ji galima priimt polifonines melodijas, kitam jis nereikalingas sitame telefone
nurodytas budejimo laikas (pagal kitus jis beveik pasitvirtina)
polifonines melodijos visada yra tylesnes
labai patogi klaviatura SMS’ams ir laaaaabai greitas procas
nera Snake II
salone buvo vienintelis su baltu korpusu - toki ir pasiemiau
nera infraredo
nera Java palaikymas.
nokia specialiai atskire 3410 ir 3510 funkcijas (viename Java kitame GPRS ir MMS ir atmintys gera), nes jei butu viskas viename tai butu konkurencija aukstesnes klases telefonams. o 3xxx visada buvo taip vadinamos "biudzetines" klases telefonu.
Ilgai rinkaus 3410/3510/5210 bet 5210 nepatogu SMS’u rasyt ir ekranas vos matomas.
P.S. turejau kruvas telefu, ir isitikines kad "tai ***** nes tai Nokia" yra labai labai neteisingas posakys. Nesakau kad kiti telefonai blogi bet jei lygint su J70 (labai ciotkas ekranas, bet ir daug kitu minusu) ar T65 (kaina) man 3510 is situ tinkamiausias.
Labai teisingai pasakyta!
Nereikia isankstinio nusistatymo priesh Nokia. Pats esu Siemens useris, bet priesh tai turejau N7110, dangtelis sugedo ir teko keisti telefona. N3510 tikrai labai patrauklus telefonas, ir labai limpa i delna, jo dydis tikrai ‘just right’ Skaiciau viena rusu saite, kad 3510 buvo gaminamas ant N62,63 platformos. Kas negali sau leisti verslo klases telefono, N3510 yra nepamainomas
.
Jo as pats anksciau buvau nokia priesas,o ypac 3310,bet kai nusipirkau si modeliuka nebeturiu jokiu priekaistu nokia gamintojams.Telefonas pagal savo klase yra idealus!Sveikinu visus kas ji ÄÆsigijote!
Jo as pats anksciau buvau nokia priesas,o ypac 3310,bet kai nusipirkau si modeliuka nebeturiu jokiu priekaistu nokia gamintojams.Telefonas pagal savo klase yra idealus!Sveikinu visus kas ji ÄÆsigijote!
Visai normalus poly garsas,jis priklauso nuo pacios melodijos.Labai gerai girdisi Coca Cola gabalas,o nauja batarke laiko jau antra para.
nu lb
Dekui dekui…
Gražu
Su spalva gerai sugalvojai
5
grazhu,grazhu