NOOORIU DAINUOT GRUPEJE!!!
laaaabai noriu dainuot!!! esu manau visai nieko 20mete studente is vln ir turiu manau visai pakenciama balsa
taigi gal kas man ka pasiulys!!!
na o stilius mano…mmmm…labai patinka madonnos dainos,saved garden,garbage…na siaip galiu ivairu stiliu padainuot
taigi laukiu rimtu ar pusiau rimtu pasiulymu jei galima i emaila ar i privata
kuriam grupe… as ir tu… tu dainuoji as groju… puodais ir kitais buitiniais instrumentais
o as vadybininkas buciau
ciur uz reklama acakingas
jo dar kazkas ciptelejo noriu buti STAR
jo mes visi norim buti star ant lietuvos padanges …bet…tai tik tavo kalbos ir svajos nekitaip. pabandyk save relizuot kokiam chore. vat taip tokios perspektyvos…mergyt…
niu… kokie nedraugiski… zmogeliuke dainuot nori, o jus saipotes
kas per tvarka? vietoj to, kad palaikytumet, izgirdo tik chi chi cha cha ar ji sake, kad star nori but? Ji nori tik DAINUOT!!! O paskui tai jau visko gali but…
na jau neeeee!!! jei as rimtai ka nors uzsigeidziu-tai ta ir gaunu
taigi prisimink agniesha-nes ji uzkariaus LT!!!
p.s.nejau blogai save isreiks per muzika,jei truksta veiklos? a?
manau,kad ne!
taigi laukiu pasiulymu dainuot…vis dar laukiu…kazkokie jus pasyvus…
agniesha, o ant d&b, 2step ritminio fono esi dainavus?
ir kokiom kalbom gali dainuot?
siaip ne…bet galiu ismokt
dainuot galiu lt…bet labai negraziai lt skamba…angliskai daug geriau dainuojasi ir ypac klausosi
ir stai ka dar galiu pasakyt-kad dainuoju namie pgrd…taigi nelabai as ten suprantu kaip viskas turi vykti real irasinejime dainavime…bet kaip sako zmones-viska galima ismokt …
arne?
p.s.laaabai noriu
gerai… as jau isiminiau tavo “pavadinima” … dabar lauksiu to zadetojo uzkariavimo…
niekas cia is jaunosios daininkes nesijuokia, ar ne? kas ka gali tas ta siulo… as pvz. esu pasiruoses vardan naujojo talento ishmokt groti… kitas vadybininko sugebejimus ishsiugdyti… prisidedam kaip galim. blogiausiu atveju palaikau moralishkai.
p.s. chiur tu man atsiusi pirma savo cd su autografu!!!
aha…vadybininkus jau turiu, reklamos darytoja irgi …morales palaikytoja irgi …
joo…o jei rimtai tai muzikines aparaturos su keleta zmoniu taip ir vis nepavyksta susirast
heeeeelp !!!
Agniesha, jei gu rimtai nori. galim pabandyti. parasyk man emaila [email protected]
viska papasakosiu jei parasysi.
ir as noriu
bet ka padarysi
nors moku glaziai dainuot
savo daininko karjera atidesiu velesniam laikui(dab mokausi gitara grot)
tu nori,as noriu ir beveik mes visi norim!as niekuom negaliu padet……gala,bet manau tu dar rasi kas tau gali padet!sekmes!!!
Manau viskas imanoma jei labai nori!parasyk man -gal pavyks kuo padeti tik viskas nera taip paprasta kaip atrodo!!!iki