Nonsensas: neturtine zala>uz gyvybe 10k lt, uz sumusta snuki 20k lt

Nonsensas: neturtine zala>uz gyvybe 10k lt, uz sumusta snuki 20k lt

Eik i savo smelyna Piktas
JEi pervezant plytas, viena nukristu tau ant galvos? Kas kaltas? Tu? nes ne vietoj ejei?

o tai kai žmogus iškrentą per langą atsisėdęs ant palangės ir atsirėmęs į stiklą… tai statybininkai kalti kad langą ten padarė? jeigu už kitų durnumą ieškoti kaltų tai tada visų daugiaaukščių namų langus reikia užmūryti ar bent jau grotom apkalti. jeigu tau yra sąlygos iškristi ir užsimušti ir esi ant tiek durnas kad būtinai pasinaudosi šitokia puikia proga tai nesėsk į jokį autobusą, valink pestute tik žiūrėk po važiuojančiu nepalįsk, nes vėl vairuotojas buvo kaltas.

saugiausia tai būtų autobuso keleivius būtų prirakinti grandinėm, kad nieko jiems natsitiktų… svaigalų tema…

Kas patiria didesnius isgyvenimus, arba turi "teise" patirti skaudesnius isgyvenimus, i snuki gaves pacukas ar motina, netekusi dukters?

ZInoma, tai nera 100%vairuotojo kalte, jis nepritvojo jos su vezdu, kazkur galutinej stotelej, todel apie soferio sodinima ir neina kalba, bet jis sudare salygas tai ciocei uzsimust. Labai, nelabai, tycia, netycia… koks skirtumas, motinos isgyvenimai tokie pat.
Kazkieno replika, kad is lavono ir suns negalima isskaiciuot zalos. O uz ka? uz tai kad bludinejo po autobusa? uz keleiviu sauguma atsakingas vairuotojas. Jis privalejo matyt, kad cioce lakioja po autobusa, kaip bebutu, ji buvo keleive.

Gerasis dvirati >smuikininkas sulauzytu riesu atsauktu savo koncerta ir galetu bandyt prisiteist uz prarasta darbinguma, nes tubut daugiau nieko nemoka, o neturtine zala turetu but labai panasi.

del tos bobos kur is troleibuso iskrito, jus gal straipsni visa, o ne tik sencacinga delfio antraste perskaitykit ??? boba pati sugalvojo del sunio gyvybe rizikuoti, vairuotojas buvo kaltas, bet ne vien jis, sakykim jo kaltes buvo 10%, 40% sunio ir 50% pacios bobos. is lavono ir sunio pinigu neisieskosim, tai is vairuotojo tuos 10% artimiesiem uz tai jog per kaledas ir velykas tures 1 sugerovu maziau… As tai kaltinciau zurnaliuga kad isvarto problema y visai kita puse, bile jo sudstraipsni kas nors skaitytu