nomones
am…slamstas?
galvoju ir aš apie tokios lagunos įnsigijimą, kas gal gali paporinti?
auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/renault-laguna/i d-1149248 ziuro kad nebloga kaina ju bet daug su uzlinkusiom turbom. nomones - patarimai
2.2cdti teko vadelioti smagus auto nieko blogo nepasakysiu. perkant verta pasitikrinti turba bent ant kompo, ir pirk iki 200 stuku
ogiz, kaip pagauti tarakona?
robis>
…nezinau kiek tu uzdirbi,bet mano naparnikas nepaveze jos islaikyti
1.9 turbinos linksta, apie 2.2 nieko nezinau… visu ju kompai dar laiks nuo laiko durniuoja
ka girdejes kad prie dideliu salciu tas popierinis raktas neuzveda jos
kainos/metu santykis labai geras, bet kokybe prasta- ypac grybauja elektronika. O pas laguna jos daug. Uzvedimo kotreles, valdymo kompiuteriai, klimato kontrole, ir visokios smulkmenos kaip jungtys kurios blogai kontaktuoja. Kazkur skaiciau kad jei perki dyzeli tai eksplotacija tokia pat kaip benzo, nes ka ant kuro sutaupai ta isleidi ant turbinos, purkstuku remonto… Bet sita dalis mano manymu daugiau pasakos (ne del to kad genda, bet del to kad benzinine eksploatuot tas pats kas dyzeli).
Man praeitą žiemą Laguna II kūrėsi viskas normaliai. Kaip ir kiekvienam dyzeliui problemas elementarias - žvakės ir kuro filtras
nu zygis kazkaip tu cia nelogiskai palyginai dyzelio ir benzo eksploatacija
pas Manjaką klausk jis tau atsakys
apie tarakona klausiau , spruko vienas, kaip prisivyliot?
Man labai idomu, kiek jūs su tom mašinom nuvažiuojat, kad reikia į metus turbiną restauruot ir purkštukus dar pasikeist dėl viso pikto.
Nu neisodintum ten manes gal as uzkietejes ru / DE fanas
Balta… + rida
+ tos dvi korteles - temoj marazmu paskaiciau
105 iki 160 kkm pravažiuota su 1.9dCi - bėdų nulis. Na dvi žvakės neveikė. Bet ir be jų viskas ok tiesa tas variklis nissan`e buvo
Dėžė 6ių bėgių irgi reno.
nzn kodel bet man butent sita balta siam auto turbut geriausiai tinkanti spalva. aisku salionas tai tikrai viskas dar pofik butu bet vat tie elektros kaprizai, ypac prie salciu, ar lb skausmingi butu ar ne
osiris—> na, buvo tvarkinga vokiska laguna su 109000km rida grizus (pats asmeniskai ja pirkau)nuejusia turbina buvo… pasiklausinejau masinistu tai kiti pasakoja kad yra mate nemazai variantu su nusprogusiom turbinom su 80000 rida
turbinos numirsta,nes tepalu keitimo intervalai ne vaikiski