NoLimits Rollercoaster simulation

NoLimits Rollercoaster simulation Gerai

Ar kas juos žaidžiat? Pvz.: Nolimits rollercoaster simulation… gal žinot kur jo pilną versiją gauti?? Gal kas turit? Man jo nerealiai reikia! Girtas

Simuliaturiai visi zjbs yra ,bet kokia pas mane ftp nera soryy negaliu padet

o koks pas tave ftp?

Gerai

Tai negi niekas neturi ir nežino kur galima gauti?? Žliumbia Žliumbia

turiu prieejima prie Ftp://kobra.ktu.lt

gal turi useri ir pass ??? Nežinau

Nu aš jau visai į neviltį puoliau… Žliumbia Kodėl visi tylit?

O gal žinot kaip panaudot serial’us ant šito simuliatoriaus? Nes jų tai internete pilna , bet kaip gi juos panaudot? BaisuŠiaip tai jį galima įsigyt tik internete… Liūdnas Bet aš 30 žalių tikrai nenoriu mokėti… BaisuNu tai negi niekas negali padėt? Beje , šito simuliatoriaus saitas: nolimitscoaster.com/

Tai ar kas jį žaidžia? Nekaltas

Ar jūs tik apsimetat , ar iš tikrųjų nei vienas jo nežaidžia? Ir neesat išbandę?

Taisyk temos pavadinima Piktas

Šypsena

O tai kas jame blogai? Nekaltas

per ilgas darko visa forumo vaizda o informatyvumas irgi ne per didziausias… patrumpink biski.

nu ple , parašysiu tik Nolimits Rollercoaster simulation , tai niekas nesupras apie ką eina kalba , o tai niekas tokio nežino… Pavargęs

Neteko zaist, bet reix pabandyt. Kolkas tik bandziau rollercoaster tycoon 3

Nu tai rollercoaster tycoon 3 visai kitas geimas - ten juk reikia statyti atrakcionų parkus ir beto , kai kuri tuos rollercoasterius ten , nu kaip pasakyt , “ten kaip statymas iš lego kaladėlių , ta prasme sulipinimas jau padarytų gabalų į vieną ištisą” , o per Nolimits rollercoaster simulation , ten jau galima sakyti taip “turi plasteliną ir lankstai , lipini KAIP TIK NORI”… nu tikiuosi palyginimą gerą padariau Cha cha

tai vat tam ir yra pirma tavo zinute kad joje viska placiau apie zaidima paaiskintum ir pan. jei nepataisysi tai pasistengsiu kad tavo tema butu uzrakinta Mirkt