NOKIA3510 + PC per com laida, ar galima narsyti po wap puslapius kompiuteryje?
Padekit prasau, nes siuose reikaluose esu dar visai nepatires… Turiu NOKIA3510 ir uzsisakes GPRS paslauga is TELE2. Nupirkau COM laida prijungiau telefona prie kompiuterio. Kaip jau suzinojau is forumo, tam, kad naudotis pilnai internetu kompiuteryje, reikalingas FULL GPRS. Tad noreciau narsyti kompiuteryje nors po WAP puslapius ir naudotis mIRC’u. Ar tai imanoma su NOKIA3510? Buvau uzinstaliaves i savo kompiuteri ir “WINWAP”, ir “NOKIA3510/3510i PC SUITE” programas, taciau sios programos mano telefono nesuseka. Suseka tik programos “Nokia logomanager” ir “Oxygen Phone Manager II”. Tai pamaniau, gal mano telefono modelis winwap’ui netinka. Padekit prasau, kas nusimanot. Tikrai esu skaites ir nustates WINWAP parametrus, taciau su telefonu susisiekti nepaviko…
Su Taviške Nokia 3510 nieko nepavyks, nes ji neturi modemo…
P.S. Tele2 atrodo, dabar teikia taip vadinamą “full” GPRS. Tad su juo galima naršyti internetą naudojantis Internet Explorer, etc.
taip, t2 teikia full gprs’a
Aciu labai uz informacija! Deja internetu per telefona kompiuteryje naudotis negalesiu, nes kaip supratau, tam reikalingas modemas…
Tikriausiai juokingas klausimas, bet kad neabejociau, vis delto paklausiu: Gal galima kaip nors i NOKIA3510 integruoti modema?
nenusisnekek… negalima!
O man gal kas pagelbetu kaip isvis ta velnio nesta ir pamesta rageli su kompu sujungt??? Kabeli turiu, softa turiu (mobim ir OPM2) nu neranda telefo nors tu ka… Nustatymus ziurejau, ai tiesa, kai COM1 porta padariau i COM4, opm2 telefa surado, bet pilnai neatpazino. Taigi restartavau kompa ir vel neberanda ( kabelis geras nes kituose kompuose gerai veikia… Cia winXP. Tai kame reples?
Zinok neisivaizduoju. Kaip jau rasiau, siuose reikaluose esu zalias… Taciau naudojau ir as OPM2 ir man surasdavo mobila ir per com1 porta, ir per com2. Man atruodo, nuo to, koki com naudosi, nepriklauso. Gal pas tave programa ar windows’ai grybauja, jei sakei, kad ir ant kitu PC suranda… Tada bandyk perinstaliuot windows’us arba sukurk savo tema ir paklausk kitu. Gal geriau nusimanantys zmones tau ka kita patars
gal tavo kompas senas? tai irgi itakoja… o siaip… pirmiausia reiketu win perinstaliuoti.
Gali.
As tai savo com laida “patobulinau”. Nusipirkau tai irgi neprijunge tada nuo laido nulupau ta gumyte prie to metaliuko kuris kontaktuoja su telefonu po to kad batarke geriau laikytusi nulauziau gabaliuka plastmases ir viskas ok
Tai kad ta gumyte man regis reikia ir taip nulupt. Bent jau turiu 2 laidus ir nuo abeju nulupau tas gumytes O koki ten plastmases gabaliuka nulauzei, tai taip ir nesupratau, bet jei tikrai batarke geriau laikosi, tada sveikinu uz isradinguma!