NOKIA laikmatis pokalbio metu

NOKIA laikmatis pokalbio metu

Ar galima NOKIA 1100 nustatyti kad vykstant pokalbiui ekrane rodytu laikmati (kiek laiko jau tesiasi pokalbis).
Aciu

NeNe

ne

O gaila… :I Truputi nepatogu…

Ryshkiai priesh tai motorola turejai Šypsena Tai beveik vienintelis trukumas noshkems. Na man dar trukumas, kad sviesdiodzio nera mirksincio. Cia kaikam pofik, o man patinka ir vsio. Pas mane zalias mirksi kai viskas ok, raudonas-nera ryshio, zalias-raudonas kvietimas, geltonas- svetimas rishys. Kas turit shustresni?

Vienintele iseitis, jai gali pokalbio metu gali patekt i meniu, tai iek i pokalbio laikmati ir pasirink paskutinio pokalbio trukme! Bent 3510i tap galima padaryt!Šypsena

Vat cia Jopa tu ir suklydai. As pries tai turejau alcateli, motorolos niekad neturejau - nepatinka man jos ir viskas. Šypsena

yra ir ant siemensuTaip tik ant noskiu reikia eiti i registra ir i paskutinio pokalbio trukme…tada snekant gali uzmesti aki Kietas

su 3310 galima rast iseiti - pasidaryt, kad likus 10sek. iki minutes suvibruotu

kaip tai galima padaryti? su nokia laikmatis nepasidaro tai yra tik kituose tel

Ash tai kazkaip net neziuriu kalbedamas i ta ekrana. Vistiek mazdaug orientuojiesi kiek kalbi. O siaip tai idomumo delei pasiziuriu pokalbiui pasibaigus kiek mazdaug isleidau pinigu arba kiek gausiu premijosCha chaN3510i. O kai turejau Motorola tai ten kas minute supypsedavo.

neiseina

o kam tas reikalinga…?? suprantu po pokalbio pasiziuri ir viskas bet pokalbio metu tai … ka sneki pamatai kad minute i pabaiga ir meti rageli???

O koks skirtumas kiek tesias pokalbis.Kiek reikia.Tiek kalbi.Ir taskas.

Man neidomu kiek laiko as kalbu. Tiesiog pokalbio pabaigoj kartais idomu paziureti kiek laiko truko pokalbis, o eiti per meniu nervina.

su g3n0lite ir 50secbeep skriptu

Isimink meniu koda- bus kurkas greiciau.
Atrodo, teks spausti mniu-> 3-> 5.

pas Ericssonus rodo pokalbio metu ir gali padaryti kad kai baigsis pokalbio minute-pypteltuLiežuvis

Tas pypsejimas isduoda, kad kalbiesi su basiaku- t.y. jei po pyptelejimo sako "nu baigiam" ir atsijungia Mirkt
O dar- pasnekovas pyptelejimo metu amzinai nenugirsta ka sakei ir tenka perklausineti (tuo metu sekundei atjungiamas mikrafas).