Nokia 8890
Man vienas pasiule pirkti Nokia 8890 uz 550lt su garantija ir visais dok ir t. t. Gal kas turit ar turejot? Kokie jo didziausi pliusai ir trukumai? Ar verta pirkti? Isvaizda ir dydis man labai patinka 8890 noskes.
zmogau, pasakyk tu man, uz ka moket 55lt(kad ir su garantija) jeigu tai 900/1900Mhz(ne 1800), telefonas su mazyciu b/w ekraneliu, netgi be wap, jau nekalbant apie gprs?
Siaip gerai pasakyta,tikrai nevertas tokios kainos sis telefonas.
Pravalas, ne telefonas.
Kokie dar pliusai[:]
del isvaizdos moketi 550lt.
neverta
Eikit jus lopaj, sio telefono originalus korpusas kainuoja 300lt tai pagalvokit subines.
pats tu lopas. tu norejei isgirsti musu nuomone mes tau ja issakem. 550-300=250 tai uz tokia kaina ir gauni visiskai pasenusi telefona. jeigu tau jo reikia tik del aliuminio korpuso pirmyn. o gal dar nori eriko r320s titan? pirk tu ta ****uka ir nesuk nei mums nei sau galvos o as uz tokias babkez nusipirksiu se t68i
tai nusipirk tona metalo uz 300lt. ir dziaukis, 8210 uz 250lt. ir taip gali pasiimti,tai beveik tie patys telefai.
O jei tau reikia aliuminio gabalo tai imk ir neklausinek
Jei wis tik paimsi ta n8890,tai bent niekam ‘nesigirk’ kiek palikai nes nuo 8210 skiriasi tik dazniu ir korpusu! O kaina dviguba.