Nokia 8850. Kokios jusu nuomones?

Nokia 8850. Kokios jusu nuomones?

Nusprendziau pasikeisti telefona, nes jau pabodo manasis 3310… Zvilgsnis uzkliuna ties Nokia aparatais. O siuo atveju ties 8850. Zinau kad jis aukstos klases, taciau ne pirmos jaunystes… Tai ir noriu suzinot ar jis nera moraliai pasenes daiktas? Kokios nuomones turinciu ar turejusiu ji? Alus

Asmenishkai Ash taip pat tebeuriu 3310, bet i 8850 tikrai nekeisciau, nebent i 6530. kaip sakyt juokas juokais, bet bet kokiam SHpose esti tiesos.

nevertas savo kainos telefonas. Nuo 8210 skiriasi: korpusu ir apsvietimu. Daugiau viskas tas pats, o kainu skirtumas ~200lt. Zodziu abieju telefonu privalumas dydis visa kita Blogai Ypac akumas Ignore

moraliskai pasenes telefonas, tavo N3310 yra daug geresne… beto mygtukai labai nepatogus ir daznas siustuvo gedimas…Tikrai neverta pirkti, nebent kad padovanotu pusmeciui, nes ilgiau nelaikysBlogaiBlogai

Hmm… Tikrai verta susimastyti, bo net ne dauguma o visi sako “ne”
Gaila, bet 8210 man labai jau nekaip atrodo Blogai o moket ~200 Lt daugiau uz praktiskai ta pati gal ir rimatai nesamone Šypsena
Faktas, kad man reikia kito Paskambink telypono, bet nzn kas geriausiai tiktu Nustebęs

kiek pinigu tam reikalui paskyres esi? Ir kokie reikalavimai?

~600 Lt
Kazin gal Samsunga koki galima paimt uz tokia sumele? Turbut 2 firmos kurios mielos dusiai…

Erikas T65
Noske 3510
Sony J70

pakentek su savo 3310 truputeli dasitaupyk prie tu 600Lt kokiu 70Lt ir "griauk" nokia 6310 va ten tai aparatasGeraiKietas

Erikai man visi sux Blogai
3510 baisiai atrodo Blogai
J70 buvau nusipirkes, bet pardaviau nes niekaip neprilipo Blogai
Tai tiek Šypsena

Pats turiu Alcatel 311 puse B!O jei pridetum tou 70Lt gal iseitu nokia6310i ta geresne nuo 6310 tuo kad 6310i geresni reikalai su
infraredu!

Smagus telefonas, pats turiu, tik manasis po ‘traumu’ pradejo ishs…neti. Mazas, patogus, neonke, gal tik sms rashyti ner labai patogu, bo klavetura mazha. O
sheijp patariu-imk. Bent ish minios ishsiskirsi, o tai

Cia kaip supratau tu apie 8850? Bo tema nukrypo i sona… Šypsena

aha, apie 8850. Vienas dalykas- tel modelis jau pagyvenes… bet neatgyvenes, ir mano manymu musha visas 3340 3350 ir ericus 65 nu chia mano subjektyvi nuomone. O ir kaina sako savo.

Kiek atlaiko 8850 akumas snekant vidutiniskai?

tiek pat kiek ir 8210, man 8210 laikydavo 1.5 paros

Mazokai… Nustebęs

jo mazai bet cia bent jau man kitiem sako kad iki 3-4 paru istempia nu as nezinau gal jie tik telefona del vaizdo nesiojaAš nekaltas

neverta. juk jau 8850 labai senas telefonas, geriau imk samsung a300 ar kazka panasaus.