Nusprendziau pasikeisti telefona, nes jau pabodo manasis 3310… Zvilgsnis uzkliuna ties Nokia aparatais. O siuo atveju ties 8850. Zinau kad jis aukstos klases, taciau ne pirmos jaunystes… Tai ir noriu suzinot ar jis nera moraliai pasenes daiktas? Kokios nuomones turinciu ar turejusiu ji?
nevertas savo kainos telefonas. Nuo 8210 skiriasi: korpusu ir apsvietimu. Daugiau viskas tas pats, o kainu skirtumas ~200lt. Zodziu abieju telefonu privalumas dydis visa kita Ypac akumas
moraliskai pasenes telefonas, tavo N3310 yra daug geresne… beto mygtukai labai nepatogus ir daznas siustuvo gedimas…Tikrai neverta pirkti, nebent kad padovanotu pusmeciui, nes ilgiau nelaikys
Hmm… Tikrai verta susimastyti, bo net ne dauguma o visi sako “ne”
Gaila, bet 8210 man labai jau nekaip atrodo o moket ~200 Lt daugiau uz praktiskai ta pati gal ir rimatai nesamone
Faktas, kad man reikia kito telypono, bet nzn kas geriausiai tiktu
Smagus telefonas, pats turiu, tik manasis po ‘traumu’ pradejo ishs…neti. Mazas, patogus, neonke, gal tik sms rashyti ner labai patogu, bo klavetura mazha. O
sheijp patariu-imk. Bent ish minios ishsiskirsi, o tai
aha, apie 8850. Vienas dalykas- tel modelis jau pagyvenes… bet neatgyvenes, ir mano manymu musha visas 3340 3350 ir ericus 65 nu chia mano subjektyvi nuomone. O ir kaina sako savo.