NOKIA 8850 ar vertas tu pinigu ???

NOKIA 8850 ar vertas tu pinigu ???

nevertas
8850 verta 900lt kazkur

Tai yra stiliaus telefonas, patikek.Jis nekuo nesiskirs nuo 8210, bet tai yra telefonas tiems zmones, kurie del stiliaus, del saves paties negaili pinigeliu!Tai va, jis kaip sakoma skirtas zmonems turintiems pinigeliu, ir tiems kuriems svarbus ju ivaizdis ir stilius ! Kietas

zakas: jeigu ji atgyveno, tai paaiskink, kodel laiko TOKIA AUKSTA KAINA, ir yra pripazintas stilingiausiu telefonu? Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

Mano manymu visi telefoncikai neturetu buti brangesni 300LT.

zakas: turbut nesupratai, ka as norejau pasakyt Cha cha Cha cha Cha cha Sis telefoans yra stiliasu ir dizaino telefonas, sis telefonas skirtas zmonesm kurie prilaiko pinigelius ir gerbia save, o kodel jie neperka kad ir kokios 8310 juk ji ir funkciju turi da.c.hu.ja ir sustars juk!Tai kodel jos neperka?a?O perka NOKIA 8850 kuri dar ir brangesne yra uz ta naujaja garsiaja NOKIA 8310.Tai gali paaiskinti ?! Cha cha Cha cha Cha cha Liežuvis

manau vertas…

zakas rašė:

2 Skeletonui Matai pats nelabai ka supratai is to ka as parasiau.

1)Nokia 8850 neturi reikalingu funkciju siuolaikiniam telefonui
2)Taip jis grazus,stilingas,bet yra nemaziau graziu ir stilingu ir turinciu kruvas funkciju
3)Nokia 8310 mano supratimu yra is vis nevykes Nokia produktas ,net normalaus GPRS nera Šypsena
4)Dabar atsakyk ar galima moketi uz grazu,stilinga zaisliuka(nes kitaip telefono neturincio reikalingu funkciju vartotojui negaliu pavadinti)??? 1200-1300 litu
5)Tik nereikia rasyti,o tai Nokia ŠypsenaŠypsena

zakas GeraiGerai

Man NOKIAI 8850 prilygsta tik Ericsson T68, jiokie ten Siemensai ar kitokie grabai neprilygs maniskai NOKIAI 8850 Liežuvis Ir mastyk ka tu nori, nes pats speju neikrstum tokio Mirkt Šypsena Liežuvis

p.s. Nieko asmenisko, bet NOKIA 8850 yra 8850, tad va Liežuvis

blogaz rašė:

o tas sidabrinis dangtelis tipo cia labai grazus?(kokiuose garunuose man atrodo ir 8210 galima rasti toki dangtele). Tokios kainos tikrai sis telefonas nevertas

Nu pralinksminai, jei nezinojei, galiu apsviest - tavo tas sidabrinis dangtelis yra TITANINIS, jis nesibraizo nei kiek ir tokio gariunuose tikrai nerasi, garantuoju 101%, nu bet nors saldziai cia pasijuokiau Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Uz tave reiks isgert daug Alus Cha cha

ziurke ir ypac senele - Gerai “…vistiek liksi duxas su nos’u” Cha cha Cha cha

Nx tas NOS’as. Tik mokek suvaldyt paprasta RR’a ar koki R1 ir bus pilnos akys Mirkt

Matt… tau gal ir nereikia, bet zmonem, kurie ish to tik ir gyvena ir tuo tik ir gyvena ir tas pora pravaziavimu yra labai svarbu… Mirkt

vaikams zaisliukas ir riceboi’jams… Cha cha Cha cha Cha chatie 10 sek nieko neduoda kasdieniam vazinejime… Juokiasi[Juokiasi Juokiasi Juokiasiliksi duxas vistiek su nos’u… Cha cha Cha cha

Kazi kas liktu is minkstosios dalies jei vzryvalintu tas balioncikas???

nesamone tie nosai vistiek pora sykiu pavarysi ir motora uzkalsi, beto irengimas ir pripildymas kiek kainuoja, vnzo nesamone, o dar ant moto…

ne mano bet nerealiai atrodo Šypsena nepastebejau paprasciausiai nuorodos

cia tavo, kad dedi i “mano moto” ?