Nokia 6610i

Nokia 6610i

Sveiki,noreciau daugiau suzinoti apie Nokia 6610i,ar ji gera,ar apsimoka ja pirkti? Gal kas is ja turinciu pasidalintu savo nuomone? Aciu.

gera. o kas jai turetu buti blogo?o kas konkreciau domina?

Na ar ilgai baterija laiko? Ar neissijungineja? Ar nuo salcio nieko nesidaro?

ir be to pasinaudok pajieska ten daug temu yra apie 6610i. imesiu keleta nuorodu. [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/430873.46 3-=(1299397037](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/430873.463-=(1299397037)[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/386017.46 3-=(927071118](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/386017.463-=(927071118)

Jeigu interneto neuzsisakines,nenarsysi po wap tai nesueis softas ir neišsijungines.Su salciu tai manau tas pats kaip visiem telefonam,geriau po pusnis nemetyt Šypsena

O kaip ta foto kamera?ar apsimoka moketi daugiau,bet su sia kamera?O gal koki kita telefa imt panasia kaina?

Jei reikia graziu fotkiu tai neapsimoka, isvis geriau manau be tos kameros, nes skirtumas per didelis kainu kaip su CIF kamera Mirkt. Klasiokas tai turi, tai nieko tokio ypatingo - geras NOKIA telefonas, bet kameros man nereiktu Mirkt

o jei noreciau su kamera,tai koki tada nokia imti,kad butu uz panasia kaina?

siemens cx65 gal koki,jei kameros geresnes reikia Nekaltas

o jei is nokiu?

nu siaip nelabai ir yra is nokiju,gal kokia 3220,bet ji jau brangesne Nekaltas

o tai ta kamera labai jau prasta? bet siaip geras telefoniukas,nera kokio broko?

turejau 6610 tai labai patiko kad yra fm radijas.

na kaip,kamera jei tu noresi fotkiu kompe,tai yra tikrai zemos kokybes. O siaip Nokia 6610 man vienas patrauklsiausiu telefonu Mirkt

pirk 6230 ir gera kameros kokybe ir filmuoja ir fm ir kortele atminties ir daug pranasesne uz 6610i ir kaina nedaug skiresi

o tai kuris geresnis telefas ar 6100 ar 6610i?

turiu 6610i. Fotikas nieko vertas. Nuotraukos labai prastos kokybes. Dar, kai palygini 6610 ir 6610i, pas “i” kazkodel barska dangtelis nugarinis. Tokis vaizdas, kad per fotika neuzsidaro, bet taip but negali. Jei buciau turejus pasirinkima, buciau emus be fotiko. Mano nuomone fotikas tik telefa gadina Nekaltas

o kodel sakai kad gadina?

todel, kad bent jau sitam telefe jis niekam tikes.