Nokia 6233(240x320) + NFS Most Wanted Mobile(240x320) Jar

Nokia 6233(240x320) + NFS Most Wanted Mobile(240x320) Jar

Taigi, įsikėliau į savo noškę 6233 NFS Most Wanted Mobile(240x320) Jar žaidimą, 627KB dydžio. Taigi pasileidžiu, po visus meniu vaikšto gerai, ir bent jau čia išspaudžia visą grafiką, kokia tik gali duoti manoji Nokia. Tačiau beloadinant pirmąją trasą, ties 66% gaunu lentelę:
"…java.lang.OutOfMemoryError free mem = 240276
c:\mobiledevelopment\nfsmw_cn\src\scene_share.hpp line 5417…"
Kaip suprantu ten tas skaičius nurodomas baitais. Tad įmečiau šį žaidimą į įdentišką draugo telefoną, tačiau ir jis gavo lentelę tokią, tik jau ties 72%:
"…java.lang.OutOfMemoryError free mem = 304125
c:\mobiledevelopment\nfsmw_cn\src\scene_share.hpp line 5417…"

Tas skaičius svyruoja nuo ~ 220KD iki ~ 330KB. Ir geriausiu atveju pavyko užkrauti iki 78%. Vėliau dar vienam žmogui įkėliau šį žaidimą, tik jau į "Nokia 6125"(128x160). Ir žaidimas pasileido, tik dėl per mažos telefono rezoliucijos, dalis ekrano buvo nukirpta, taip pat nesimatė automobilių, bet esmė tame, kad žaidimas pasileido netgi prastesniame telefone. Taigi mano klausimas būtų toks - kas reguliuoją tą atminties skaičių, ir nuo ko jis priklauso(kadangi telefe yre daugiau nei 4,7MB laisvo atminties, ir ~ 15MB dar atiminties kortoje). Beto ar įmanoma šį atminties kiekį kaip nors padidinti ar išplėsti. Jei įmanoma, tai kaip.

2 Klausimas: Nusipirkau turguje DKU-2 USB kabelį savo telefonui, kuris pagal jo aprašymą, jam tinka, suinstaliavau softą, buvusį prie telefono, prijungiau kabelį, pasirinkau "duomenų perkėlimas" režimą telefone(dar yra "spausdinimas" - tačiau tuomet iškart printerio ieško), tačiau softas nemato telefo turinio ir tik rašo, kad telefonas prijungtas tačiau su problema:
"…Nokia 6233 connected in non-compatible mode, change it from phone UI…"
Kas tas UI, ir kaip jį pakeisti. O jei pasirenku "numatytasis režimas", tuomet bandant su "Nokia PC Suite" surasti telefą, išvis jo nerandą. Dėkui už atsakymus.

jeigu nepasileidzia - tai ir nepasileis, ne apie ta atminti ten knisa prota. mestelk man ta zaidima gal kazkur Nekaltas idomu kaip samsung susidoros.

http://www.ozzwanted.net/downloads/index.html?dir=mobile%2F240x320%28S
60v3%29%2F

Instrukcijos:
Multimedia klavišai neveikia(t.y. gausite erorą), tad naudokis tik skaitinę klaiviatūrą. Kad išvažiuoti į trasą pakaks 6 kartus iš eilės paspausti skaičių “5”.

Tuoj pabandysiu y savo 6233 isikelti Šypsena

man isvis neyleido y meniu Blogai parode Ea logotipa ir error . Ten man atrodo series60 java zaidimas .

Viską įleidžia. Todėl ir sakiau - nesinaudok mutimedia klavišais. Tiesiog spausk klavišą [5] ir viską leis. Beto prie Series60v3 telefų yra ir 6233, bent jau taip rašoma buvo saite, kuriame radau šį žaidimą. Tai įrodo ir .jar žaidimo failas. Visi Symbian žaidiminai eina kitu failu.
Beje, jei turi 6233, tai ar naudoji Flash kortelių skaitytuvą, ar telefą sujungi per USB kabelį, nes man sujungus per kabelį mato tik flash kortą :confused:

Symbian Series 60 Liežuvis

Jungiu per Bluetooth Šypsena

Idomiai čia… Keista, nes savo telefu žaidžiu ~ 80% visų S60v3 geimų, ir tik kas penktam pritrūksta ram’o. Paleidžia išvis beveik visus… Taip pat, kiek žinau tie visi Symbian telefai turi jiems labiau skirtus *.sis formato žaidimus, kurie būna net 5-6MB dydžio. *.jar žaidimų kol kas nemačiau didesnių nei 900kb. Beto beveik visuose atpažysta ir Nokia 6233 klaviatūra. Beto taip pat, kažkodėl po dvitaškio S60v3: yra N90, N91,…, Nokia 6230, Nokia 6233… . Nemanau kad šis geimas skirtas būtent symbian, nes ant netgi prastesnių noškių eina. Bent kaip jau aš suprantu, čia jie labiau žiūri į game’o rez., bei dydį(mano nokia nesuvalgo pilnai turbūt nė vieno *.jar žaidimo didesnio nei 600kb).

prie ko cia tas symbian ir java. jar aina ant javos platformo midp 2.0 ar pan. jei neveikia funkciniai mygtukai, reiskia sis mw ne 6233 skirtas. pvz ant cx65 eina ir k750 zaidimai, bet velgi neveikia funkciniai klavisai, tik skaiciai.

[quote] Idomiai čia… Keista, nes savo telefu žaidžiu ~ 80% visų S60v3 geimų, ir tik kas penktam pritrūksta ram’o. Paleidžia išvis beveik visus… Taip pat, kiek žinau tie visi Symbian telefai turi jiems labiau skirtus *.sis formato žaidimus, kurie būna net 5-6MB dydžio. *.jar žaidimų kol kas nemačiau didesnių nei 900kb. Beto beveik visuose atpažysta ir Nokia 6233 klaviatūra. Beto taip pat, kažkodėl po dvitaškio S60v3: yra N90, N91,…, Nokia 6230, Nokia 6233… . Nemanau kad šis geimas skirtas būtent symbian, nes ant netgi prastesnių noškių eina. Bent kaip jau aš suprantu, čia jie labiau žiūri į game’o rez., bei dydį(mano nokia nesuvalgo pilnai turbūt nė vieno *.jar žaidimo didesnio nei 600kb).

[/quote]

Buna ir 20-30mb .sis zaidimu

p.s. is kur siunti tuos java zaidimus ?