NOKIA 5510

NOKIA 5510

Nesamones rasai. N5510 omnyje kainuoja 1099 (cia su PVM)

arturka rašė:

siaip kiek zinau to telefono kaina tai 1600 siekia lituku tik nezinau kaip bus lietuvoj kai pasirodys bus gal koks 2000 + PVM Šypsena Nors Rusijoj jau yra ir gan patrauklia kaina pvz 360$ ar kas kas panasaus tai manykite ka norit kai pamatysit kokias kainas BITE ar OMNITEL uzsimes ant sio telefono Šypsena

spainetoje vakar apziurinejau, tai kaina 1049lt atrodo

Girdejau kalbas kad lygtai "Mikrovisata" 5510 atidavines artai uz 750 ar 700 lt. Nebeatsimenu.

siaip kiek zinau to telefono kaina tai 1600 siekia lituku tik nezinau kaip bus lietuvoj kai pasirodys bus gal koks 2000 + PVM Šypsena Nors Rusijoj jau yra ir gan patrauklia kaina pvz 360$ ar kas kas panasaus tai manykite ka norit kai pamatysit kokias kainas BITE ar OMNITEL uzsimes ant sio telefono Šypsena

nu ir tegu uzsiveza. palaikys ant parodos ir viskas. manau mazai bus norinciu nusipirkti. telefas didelis, sunkus, ekranas mazas. tik kad yra fm ir mp3. tikrai jis nebus vertas savo kainos.

Siaip tai ideja man labai patinka, kazkas naujo, taciau teleponas biski didokas 134 x 58 x 28 mm. Mano manymu jo laukia tokia pati ateitis kain 7110: geras teleponas, savitas dizainas, bet didelis todel ir nepopoliarus. As asmeniskai palauksiu 7650 tik idomu kiek ji kainuos, o kol iki kokiu 600lt atpigs tai reikes labai ilgai laukti

Tiesa maciau kad nauja 5510 kainuoja apie 700lt

P.S lenkijoje 8210 su sutartim po 39 ar 49 zlotus dalina va tep kad pas mus

man asmeniskai, tai labiausiai nenusisekes NOKIA gaminys Blogai

Blogai Blogai

NU KAIP JUM SIS TELEFAS? MAN TAI KAZKOKS GAIDYS. NET I TELEFA NEPANASUS, KAZKOKS KOMPIUTERINIS ZAIDIMUKAS. ISVAIZDA TAI TIKRAI NE KAS.

Kažkada šiame forume buvo diskusija: kap turi atrodyti tikrai deras mobiliakas. Tai Šioj 5510 nokia tetruksta spalvoto ekrano (didesnio) bei šaldytuvo alui Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

jo ir dar saldytuvas turi buti su dviem saldymo kamerom Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

jei jau klausiat nuomuones, tai… nu ka zinau MP3, FM, kiti navarotai, klavetura… hm neblogai neblogai, juk smagu pasiklausyt tikros muzikeles, Greitai parashyt sms ir t.t. Na nezinau bet kazin ar daug kam nepatinka zaidimiukai kuriuos gali pazaisti ko nors laukdamas ir taip uzhmushti laikaŠypsena na bet toki daikta prisidet prie ausies ir pradet kalbet labai kvailaMirkt gal tegu ir apsiriboja tais zaidimais ir muzika, o kas nori telefona lai perka ji o ne zaidimu portalaŠypsena

…vietoj maikes pravaziavo su lygintuvu per nugara…-laikina! Cha cha

joa… Nekaltas manau,kad netikra… Nekaltas Nors neprosal tokia pacia butu turet Cha cha

Eina peklon Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs!!!Ohohoho…

Ne

nu labai galimas dalykas, kad tikra Nekaltas

Nugara tikra, maike tikra, o Gahanas gal piestas laikinai.