NOKIA 5510 - atsitiko nelaime
cia kalba eina apie nokia 5110 o as debilas ne taip paraseu ant pavadinimo. kaip pakeist man pavadinima? nu karoce man tokia nelaime atsitiko isidejau i dzinsu kisene sita plyta, ir **** ant antenos atsisedau, ir **** ji ishluzho, ir sugadino korpusa biski toj vietoj kur istatoma antena, ir kai atgal ikisau nebegaude rysio. **** nu ir nesamone. ar taiso tokius dalykus? kiek kainuotu pataisymas? uz kiek galeciau tokai parduot? kaip labiau apsimoka taisyt ir tada parduot ar skarto parduot?
na Gyvuli gyvuli
Jei rimtai tai noredamas parduot, geriau jau nesk aptaisyt- vis ne taip baisiai atrodys. Bet nesk i gera salona- vriedni dedes vriednai ir taiso. Bet siaip tavo kaip ir “senokas”, tai gal geriau tu jau ji keisk kitu
cha tai zinau kad jis nepuikus, be to kai pries tai turejau 8250 toks su neoniniu ekranu, motorola v50 ir nokia 8210 tai sita plyta tokia nelabai smagi. jei kas viesoj vietoj skambina tai begu sleptis. cia ja tik laikinai del rysio turejau. kita vertus blemba kaip butu gaila jei buciau koki gera supartacines vietoj sito. nu tai as jau jieskau kito. renkuos is 8310, 8850, 8210,nu dar galvoju apie erika t65. omnitelio skelbimuose yra eriksonas t68 uz 950 lt. ar cia reali kaina? man tai biski mazoka, nu aisku jis naudotas bet vistiek maza kaip tokiam telefonui ar normaliai skaitos ? jei normaliai tai ta jauciu imsiu. davaj plyz parasykit.
Siaip apie Ericson’a nieko nzn, nes nesu turejus. Kazkaip pripratau prie NOKIA ir vsio. Ji man Bet kyla noras kazka naujo bandyt. Sekmes ieskant geru
ir
T68 mazoka kaina,gal ten jau visai suvarytas
TOKS SENELIS
kokios akutes