NOKIA 5140 - AR APSIMOKA ??

NOKIA 5140 - AR APSIMOKA ??

Man patinka kad klasikinis dizainas, bet gal kas naudojates ir galit is patirties ivertint funkcijas ir patoguma??? Ir dar kas tas EMS, nes nera sitam telefone atrodo?

jos privalumas tas kat atspari yvayriem poveykem,meniu labay lievas jey geray atmenu tay wap tik per tcp/ip nepatogi klavetura ir pati negrazi, bet sukurta aktyviems Cha cha

EMS yra žinutės su nespalvotais peveiksliukais. atgyvenęs ir niekad dorai nepritapęs dalykas. jo tau tikrai nereiks. o šiaip, dėl meniu ginčytis nenoriu, bet ekranas ten tragiškas. kaip kokios ekonominės klasės telefouose - miniatiūrinis ir su vos kelios spalvelėm Pavargęsatminties dabar nematau kiek tiksliai, bet jei telpa vos 50MMS, tai jos bus tikrai mažai. žinoma, f-jų aprašymas gan gražus, bet nei tau Push-to-talk, nei ten kokių kelorijų skaičiouklio reikės. žodžiu, už tą pačią kianą gali rasti daug rimtensių aparatų. na, nebent užsigeidei nedžūžtančio ir nešlampančio ragelio, ant kurio dar būtinai būtų užrašyta NOKIA Nekaltas

silverbat tu sakai kad i ja telpa tik 50mms tai cia tipo telefone mazai atminties taigi nuo mms talpumo nepriklauso telefono atminties dydis nes nokijose atmintis yra suskirstita ir joje yra tikrai nemazai atminties tiksliai nezinau kiek. o daugiaug su viskuo sutinku

Jei reik guminio telefo tai geriau jau imk m65 Taip

na dauguma kritikuojat ziuriu, hmm. ar 4096 spalvos tikrai toks didelis trukumas??? o atminties tai ten 4 mb atrodo, lyg ir pakankamai… siaip dar domina is patirties apie meniu kas gali pakalbet, patoguma?

Man ten labai baisus telefas… Tik jei reikia viskam atsparaus galima pagalvot.

Nu ka zinau, kiek ash apie ji domejausi tai jis visai nieko telefoniukas pvz kokiam dviratininkui ar laisvam begikui, girtuokliui ir siaip impulsyvuas budo zmogiukui Šypsena. Galetu neboot to treniruociu instruktoriaus , nes niex juo nesiruosia naudotis, o dabar jis tik vieta uzima. Bet siaip man jis visai patinka - tvirtas, konkretus, aiskus. Cha cha

gal kas zino kiek batarke laiko? tikiuosi ilgiau nei cx65 Juokiasi

5140 turi 4mb.atminties.Funkciniu poziuriu senas tel.tiek ekranu,spalvomis,polifonija,kamera ir kt.Uz tokius pinigus tikrai ka sustresnio nusipirktum. Cha cha

jo ypac girtuokliui tinkamas 8:

Isvaizda man jo patinka. nors pats imciau m65 Kietas

Kiek turėjau rankose labai nepatogus meniu, taip pat labai nepatogu rašyti sms nes mygtukai guminiai, už tokią kainą galima rasti geresnį Šypsena

noriut pasakyti pasenusi kamera ka cia pezat? pas ji vga kamera kajp ir pas 6230, radija , 4mb, ir atsparumas… amnau neblogas mobilus… tik nemazas slykstukas Mirkt